2777
2789
بخاطر همین میگم آدم درستی نیستمن فکر کردم داره قیمت میگیره که بره مثلا به هما بگه ولی داشت واسه خودش ...

من خیلی حرصم گرفت واسه خودشون میخواستن کاش هما بفهمه این سری دیگه طفلک هما و نقی یه بار پولدار شن گناه دارن یکبار ارسطو پولدار شد یک بار رحمت نوبت نقی ایناست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودش دقیقا چه سهمی داره که بخواد سهم نقی رو بده؟ همه واسه نقی و فهیمه هست

عزیزم وقتی یه چیزی رو تشخیص میدی یعنی توعم سهم داری وگرنه اینا مینداختنش بیرون بعنوان یه سنگ کشف کرده دیگه  

حسم به بازیگره اصلا خوب نیستخیلی نچسبه

دقیقا من عاشق لهجه اصفهانی هام ولی حتی از لحن و صدای اینم بدم میاد نچسب 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
وای لهجش خیلی رو مخه بعضی چیزا رو نمیفهمم😂

اتفاقا لهجش خیلی خیلی خوب بود یادبگیریم لهجه کسی رو مسخره نکنیم الان خودت لهجه نداری؟ 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

من اونجاشو که ارسطو گفت عاشق شدم رو نفهمیدم ،که داشت با هما حرف میزد و گفت که همسرم میخاد بره مریخ،ینی منظورش این بود که وقتی زنش رفت دوباره مبخاد ازدواج کنه؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
عزیزم وقتی یه چیزی رو تشخیص میدی یعنی توعم سهم داری وگرنه اینا مینداختنش بیرون بعنوان یه سنگ کشف کرد ...

چرا جوک میگین خب وقتی یه سنگ سقف رو بشکافه معلومه از فضا اومده بچه هم اینو دیگه درک میکنه!

تشخیص دیگه چی میگه الاااان؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍