2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه دوست بودین،دوست داشتنت طبیعیه ولی حس اینکه خسیسه غیر طبیعیه.....اگه سنتیه ایتکه فقط حس کنی خسیسه ...

نه در اون حدی نیست که نتونم تصمیم منطقی بگیرم. فقط ازش خوشم میاد

نه

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

فااااجعه س

پدر من خیلی پولداره(مال و اموال زیاد داره)اما زندگی ما از زندگی خاله م که شوهر خاله م یک کارمند معمولی هست واقعااااا سخت تره

مرد خسیس،خیلیییی بده

هر روز آرزو مرگ میکنی

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

انگاری یه سفره پر چلو کباب و پیتزا و مرغ بریون جلوته

ولی تا آخر عمر فقط حق داری نون خشک بخوری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

خونواده شوهرم خیلی خسیسن اما شوهرم خداروشکر دست و دلبازه.اما وقتی چند ماه یه بار شام دعوتمون میکنن بخدا از دست خساستشون میخام سرمو بکوبم به دیوار

واقعا دیوونه میشم خییییلی سخته.بعد فکر کن همسرت خسیس باشه دیگه چقد سخته

منطقی تصمیم بگیر

شوهرم خیلی خسیس بود تو نامزدی 

خیلی جاها حرصمو در آورد و بعد ازدواج هم بخاطر اینکه میخواستیم خونه و‌ماشین بخریم خیلی حرصم میداد 

ولی من اوضاعش روبراه شد درستش کردم و سفت وایمیسادم و هرچی پول میخواستم ازش میگرفتم میگفتم وظیفته نیازمو برطرف کنی 

اونم الان عالی شده حسابمو هیچوقت خالی نمیذاره تو خونه هم لارج خرج میکنه 

خلاصه من تغییرش دادم 

نمیدونم شما میتونی یانه

فااااجعه سپدر من خیلی پولداره(مال و اموال زیاد داره)اما زندگی ما از زندگی خاله م که شوهر خاله م یک ک ...

خیلی سخته.مادرشوهر منم بیش از اندازه خسیسه

فکر کن میریم خونشون چایی که صبح دم کرده رو شب میاره که بخوریم.

یا میریم عروسی و....همش میگه فلانی و فلانی چقد غذا خوردن

بخدا میرم خونه شون غذا از گلوم پایین نمیره قشنگ حس میکنم لقمه هامو میشماره

خیلی سخته.مادرشوهر منم بیش از اندازه خسیسهفکر کن میریم خونشون چایی که صبح دم کرده رو شب میاره که بخو ...

مامانِ مامانم هم خیلی خسیسه

نصف خونه شون آشغال جمع کرده

حیفش میاد درِ بطری نوشابه رو دور بندازه

تماااام قوطی های کِرِم های دست و صورتش رو نگه داشته

لباسای کهنه و پاره و قدیمی رو نگه داشته

سال۹۶،مامان بزرگم رفته بود کربلا،مامانم و خاله هام لباس کهنه هارو بخشیدن به کسی

وقتی از کربلا اومد،رفت لباس هارو پس گرفت و آبرومونو برد

خساست بدترین خصلته،از هیزی و زن بارگی بدتره

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

شوهرم وضعش خیلی بهتر از شوهر خواهرمه

ماشالله هزار ماشالله خونه زندگیشون بهتر از ما

خریدشون بهتر از ما

مسافرت. ...

اونوقت شوهر من فقط بفکر خرید خونه و زمین و پس اندازه

خسیس بودنش افسردمون کرده

مامانِ مامانم هم خیلی خسیسهنصف خونه شون آشغال جمع کردهحیفش میاد درِ بطری نوشابه رو دور بندازهتماااام ...

دقیقا

وااای بدجور آبروریزی کردن

وسایلی که شاید تاآخر عمر به دردت نمیخوره رو برا چی باید نگه داشت!!!😐🤔

دقیقاوااای بدجور آبروریزی کردنوسایلی که شاید تاآخر عمر به دردت نمیخوره رو برا چی باید نگه داشت!!!😐� ...

الان هشت سال میگذره و هنووووز استفاده نکرده

کلا خانواده مادریم خیلی بی آبرو و چِلاس هستن،ازشون بدم میاد

اصلا جایی خجالت میکشم بگم اینا فامیلام هستن

لباس های کهنه و پاره

بویِ عرق و پیاز داغ

عووق

بیشتر ببینید
شوهرم وضعش خیلی بهتر از شوهر خواهرمهماشالله هزار ماشالله خونه زندگیشون بهتر از ماخریدشون بهتر از مام ...

عین داداش من .بهش میگم بابا ماشینتو عوض کن یه ماشین خوب بگیر هرچی درمیاره میره زمین می‌خره

دلش نمیاد برا خودش لباس بخره.....

البته خسیس نیس داداشم اتفاقا ولخرجه اما نه برا خودش برا دیگران ،برا زنش و...خیلی خرج میکنه

بخدا مردم ظاهرو میبینن