2777
2789

همش ازم ایراد میگیرن چقدر لاغر شدی چقدر فلان شدی قشنگ تو روم گفتن زشت😭

من بخاطر دوستم اومدم رفته کما گفتم ببینمش فکر کن ۸ساعت تو راه باشی اخرش اینجوری بت بگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی ادبن واقعاا چقد بده این حرفا رو بگن

فدای دلت 

ول کن عزیز دل به درک 

این مردم سوار خر شی میگن خر اذیت میشه پیاده باشی میگن چرا سوار خر نمیشی

هر چی گفتن بعد اینکه حرف زدن یا موقع حرف زدنشون تو روتو برگردون اصن گوش نده اذیت نکن خودتو 

لاغری مهم نیست اینکه میگن زشت بدههه

😐منم یکبار رفتم خونه فامیلامون آرایش داشتم صورتمو شستم که شب با آرایش نخابم بچش اومد دید گفت چقدر زشتی بدون آرایش قشنگ بهم برخورد ولی برو خودم نیاوردم میگفتم میخندیدم☹️

😐منم یکبار رفتم خونه فامیلامون آرایش داشتم صورتمو شستم که شب با آرایش نخابم بچش اومد دید گفت چقدر ز ...

امان از این بچه های پرروی حال بهم زن🙂‍↔️🥴

نمیخوام بی تو تنهاییام خلم کنن:)

امان از این بچه های پرروی حال بهم زن🙂‍↔️🥴

میگن حرف راستو از بچه بشنو خب من تا حالا نه به پوستم رسیدم نه کار زیبایی کردم اگه آبرومو کاشت میکردم خیلیم خوشگل بودم ولی هم چاق بودم هم ریده بودم تو آبروم معلومه اینام تو زیبایی تاثیرمیزاره تازه دو روزه نرفته بودم حموم حتی بااینکه ۲۰سالم بود بلد بود بلد نبودم موهای صورتمو بردارم بچه حق داشت بابا اینا همش تلنگره بنظرم نباید ناراحت شیم