2777
2789
عنوان

پیراپزشک ناراحت و دل شکسته

668 بازدید | 55 پست

بچه ها من کارمو دوس ندارم ، محیط بیمارستان و بی احترامی هایی که میشه حالمو بد میکنه

از یه طرفی دوس دارم سر کار برم و تو این اوضاع گرونی پول داشته باشم

حیف ۶ سال از عمرم که تو دانشگاه و طرح تباه شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیط همه کار ها بده عزیزمکارتو ول نکن سیاست ات و تحمل ات ببر بالاسیاست داشته باش با همکاران

عزیزم باور کن من خیلی صبورم 

محیط بیمارستان اصلا خوب نیست

خیلی از پزشک ها استرس و خستگیشون را با بی احترامی به ما خالی می کنند ، باور کن خیلی روز ها بعد از شیفت فقط گریه می کردم

عزیزم باور کن من خیلی صبورم محیط بیمارستان اصلا خوب نیستخیلی از پزشک ها استرس و خستگیشون را با بی اح ...

عزیزم شرایط کاری سخته 

ولی اینکه بعد شیفت گریه کنی اصلا طبیعی نیست 

بخشت یا محل کارت رو عوض کن عزیزم 

سعی کن به بیشتر حرف ها بی  اهمیت باشی 

معلومه خیلی حساسی  ک داری  اذیت میشی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم باور کن من خیلی صبورم محیط بیمارستان اصلا خوب نیستخیلی از پزشک ها استرس و خستگیشون را با بی اح ...

متوجه ام عزیزم

کلا همه جا بالاسری ها عقده هاشونو سر بقیه خالی میکنن 

ولی بهت قول میدم سیاست رفتاری اتو عوض کن 

بهتر میشه 

چون واقعا کارتو بزاری کنار کار دیگه پیدا کردن خیلی سخته خیلی

من الان کارمو گزاشتم کنار به خاطر اینکه حقمو خوردن و پولمو نمیدادن و هزاران رفتار دیگه اشون حالا دو ساله دنبال کارم هیچی نیس

دست بالم خالی شده

منت همه رو سرمه

بد اخلاقی بقیه تو محیط کار بهتر از بی پولیه 

باور کن

حق داری واقعا فشار کاری خییلی سخته ولی بنظرم تو این جامعه فشار بیکاری بدتره

کل تایمتو چجوری میخوای پر کنی کی میخواد بهت اونقد پول بده ادم مستقل نیست دیگه و...

بنظرم تو ک پولشو داری تراپیست برو حتما کمکت میکنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید

واسه همینه همیشه میگن واسه خودت کار بکنی خوبه 

کاری که واسه بقیه باشه اینجوریه درسته دولتیه ولی همیشه یه سری هستن که خودشونو بالاتر میدونن اذیت میکنن 

مثلا من یه مدت شیرینی خانه کار کردم صاحب کارم انقدر اذیتم میکرد انقدر کار ازم میکشید اشغال

عزیز دلممم.منم پرستارم ۱۳ بدر شیفتم .بخشمونم افتضاحه از الان غصه ۱۳ میخورم همه دور هم جمعن ولی من شیفتم 😥