2777
2789
عنوان

کیا از شوهرشون کتک نخوردن تا حالا

5674 بازدید | 227 پست

از چند نفر آقا شنیدم 

که همه اقایون خانم هاشون رو کتک میزنن 

و چیز مهمی نیست این مسئله هست تو‌همه زندگی ها 

هیچکس خوشبخت نیست 

اونا همش فریب اینستا و مجازی هست 

واقعیت زندگی همینه 

به نظرتون واقعی هست ؟

کسی هست که از شوهرش کتک نخورده باشه ؟

وقتی شوهرتون عصبی میشه چیکار میکنه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😐الان کسی هس کتک بزنه ینی😐😐😐اون کتک مال عهد قاجاربود!!!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

معلومه که نه!!!

کتک زدن و کتک خوردن اصلا طبیعی نیست 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
واگوه میخوره بزنه

درسته 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
به کجا رسیدیم که کتک خوردنم عادی شده !!

من نمی‌دونم این حرفا یعنی چی 

بیشتر ببینید

تاحالا که چنین چیزی نبوده

جمع بستن درست نیس حالا توی هر موضوعی

مگه دوراز جون حیوونه یه خانم که کتک خوردنش تو همه زندگی ها عادی باشه؟

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

غلط کرد هر کی گفت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

شوهر من تو این ۱۴ سال از گل نازک تر به من نگفته 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
خاک تو سر مردی که زنش رو کتک بزنه. بدبخت ضعیف کش. من که اطرافم ندیدم

ولی من دیدم 

بیشتر ببینید

باید بگم بستگی داره من که از وقتی فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدم اصن از شخصیت اول مرد اون فیبم که کلا فوبیا گرفتم میترسم ازش دیگه به هیچ مردیم نمیتونم دید مثبت کامل داشته باشم 

😐😐😐😐الان کسی هس کتک بزنه ینی😐😐😐اون کتک مال عهد قاجاربود!!!

ساکن کجایی شما 

بیشتر ببینید