2777
2789

بچه من اول چهار دست و پا رفت بعد نشستن رو یاد گرفت حالا چند تا از مامانا ولم نمیکردن که عجیبه بچه های ما اول نشستن و بعد چهار دست و پا رفتن چرا پس بچه من با بقیه فرق داره نگران شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم اول چهاردست و پا رفت

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
جدی میگین ؟برا دلخوشی من که اینو نمیگید ؟

وا نه عزیزم ۳ تا بچه دارم هرسه تاشونم اول چهاردست و پا رفتن و دیر نشستن نگرانیتون بی‌مورده

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید
نگران شدم آخه همه اول نشستن بعد چهار دست و پا رفتن ولی این برعکسه

ربطی نداره شاید هنوز تعادل نشستن نداشت ولی دستاش برا چهار دست و پا رفتن قوی بود‌

همین که یاد گرفته دیگ عادیه 

وا نه عزیزم ۳ تا بچه دارم هرسه تاشونم اول چهاردست و پا رفتن و دیر نشستن نگرانیتون بی‌مورده

خدا حفظشون کنه ،خیالمو راحت کردید ممنونم ازت خدا به بچه هاتون سلامتی و عمر طولانی بده گلم.