2777
2789

برا من برعکس تو پیش اومد

چند سال عاشق خواهرم بود کلا بین فامیل پیچیده بود انقد علاقه ش شدید بود

خواهرم ازدواج کرد با یکی دیگه ی سال بعد این اومد خواستگاری من😐😐😐😐😐

فازشون چیه اینا خدایی

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا خب داداششو دوست نداشتم رد کردم این مشکلش چیه ؟

بعد فردا ازدواج کنی بهت چشم داشته باشه 

بدت نمیاد؟

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

برا من برعکس تو پیش اومدچند سال عاشق خواهرم بود کلا بین فامیل پیچیده بود انقد علاقه ش شدید بودخواهرم ...

قبول کردی ؟ 

خب شاید بینتون یه شباهتی بود که از اون خوشش میومد 

مثلا خوشگلی دوتاتون یا اخلاق خوبتون

قبول کردی ؟ خب شاید بینتون یه شباهتی بود که از اون خوشش میومد مثلا خوشگلی دوتاتون یا اخلاق خوبتون

نه بابا اوسکولم مگه

بعد زندگیو ب خودم زهرمار میکردم هی فک میکردم اگه هنوز چشمش دنبال خواهرم باشه چی اگه منو گرفته باشه تا نزدیک اون باشه چی و.... 😐

امکان نداره اینی که میگی یکی فقط عاشق چهره یه دختر نمیشه وقتی سه سال میخوادش و هی میره خواستگاریش یعنی عاشق چهره اخلاق و همه چی شده

خواهرمم گفت دخالت نمیکنم خودت هر جوابی دوس داری بده

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

نه بابا اوسکولم مگهبعد زندگیو ب خودم زهرمار میکردم هی فک میکردم اگه هنوز چشمش دنبال خواهرم باشه چی ا ...

الان میگی عاشق همه چیت شده بود 

پس چشمش دنبال کسی نمیرفت 

چرا قبول نمیکنی

الان میگی عاشق همه چیت شده بود پس چشمش دنبال کسی نمیرفت چرا قبول نمیکنی

عاشق همه چی من؟ 

سه سال خواهرمو میخواست نه منو

خب خواهرم ازدواج کرد بارداره شوهرشم با عشق انتخاب کرده نه سنتی

دیگه پسرعموم امیدی ب رسیدن ب اون نداشت

گفتم که چون باور نمیکنم یکی عشق اولشو کامل فراموش کنه بعد هروقت با خواهرم رو ب رو میشد باید من شک میوفتاد تو دلم که الان چ حسی ب خواهرم داره همین موضوعات باعث میشد از خواهرم فاصله بگیرم اگه با اون ازدواج میکردم

عاشق همه چی من؟ سه سال خواهرمو میخواست نه منوخب خواهرم ازدواج کرد بارداره شوهرشم با عشق انتخاب کرده ...

ای بابا حیف شد پسر خوبی بود ؟ 

خواهرت چرا پسر عموتونو رد کرد ؟ 

ای بابا حیف شد پسر خوبی بود ؟ خواهرت چرا پسر عموتونو رد کرد ؟

خوب بودنشو ک نمیدونم ولی خوشگل بود🦍😂

اینی که الان شوهرشه رو دوست داشت

خوب بودنشو ک نمیدونم ولی خوشگل بود🦍😂اینی که الان شوهرشه رو دوست داشت

عه حیف شد به خاطر اون اتفاق از خوشگلی خواستگارت گذشتی 

عههه شوهرشم فامیله ؟ 

خواهرت چند سالش بود پسر عموت اومد خواستگاریش ؟

چند سال از دوتاتون بزرگتره ؟