2777
2789
عنوان

مادرشوهر اوسکولم اعصابمو بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 2850 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بایدیجوری ک مادرشوهرتم بشنوه ب بچه میگفتی عزیزم نامحرم اینجا نیست که

به روشون هم بیار ک میدونی شوهرت پول داده.یبار ک حرف زدن بگو عه مگه چقد گرون بوده لباسشوییتون ک علاوه بر۳۰تومن شوهرم وام هم گرفتین براش؟

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
حالا برعکس مادرشوهر منه اوایل چون اشنا نبودم به فامیلاش جلو دایی وشوهرخاله ی شوهرم شال سرم بود .مادر ...

بحث اون خانم جدا اما خدمت شما عرض کنم سر لختی بودن ربطی به روز بودن و افتخار کردن ندارن ، بروز بودن یعنی اهل مطالعه و علم بودن و کسی که ارزش خودش و جایگاه خودش رو بشناسه  بدونه خدایی ک افرینندشه چه جوری بودن رو براش بهتر می‌دونه زرنگ تر و به روز تر و اینه که افتخار داره !

سلام خانوما 

این کاربرها همگی یک نفر هستند و تحت نظارت این کار معروف و دوستانشون یعنی اوپرا و دختر گرانبها nazaniiiiin

اگر قبلا آزارتون دادن بهتون فحاشی کردن تهمت زدن درجریان باشید

اگر خواستید خصوصی پیام بدید براتون اسناد و مدارک از سوتی هاشون میفرستم ببینید این چند سال سر کاربرا چه بلاهایی اوردن 

خورشید_طلوع_میکند

شکارچی_پرستوها

گلشیفته۷۳

مامان_بهاااار

بهاااااار

وکیل۰مدافع۰شیطان

چشمان_اهریمن_تو

varparide25

ماله_کش_اعظم

عکوری_پکوری_سابق

2khonenanebozorge

ناز_خانوم_جان

سباااا

شکوه__السلطنه متعلق به اوپراست که ادعا میکنه کاربری موازی نداره

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

بیشتر ببینید
چه عجیب من جلوی پدرشوهرم و برادرشوهرم با بلوز و شلوار میگردم.چه بره سه به شال

من اینطوری بگردم ی دور همشون سکته میزنن😂

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
سلام خانوما این کاربرها همگی یک نفر هستند و تحت نظارت این کار معروف و دوستانشون یعنی اوپرا و دختر گر ...

چی شد؟؟؟

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱