2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد بچه دار

381 بازدید | 28 پست

بنظرتون میشه با این کرد ادامه داد؟

مردی که اخلاقش خوبه خوب خرج می‌کنه ولی خرج خانوادشو میده چون پدرش مرده با وجود دوتا برادرجونن خودشو مرد خونه اونا می‌دونه فقط چون دوسه سالی ازشون بزرگتره.بعد یه خواهر هفت ساله هم داره که شدددددید به هم وابستن و هرجایی برید حتی یه تفریح ساده واسه یک ساعت خواهرشم میاره و فقط هم حواسش به خواهرشه .

حتی مسافرت هم خواهرشو بدون بقیه خانوادش میاره

بیشتر وقتا هم خواهرش خونتون باشه حتی گاهی شبا هم بخوابه.

بنظرتون میشه ادامه داد ؟؟خواهرش شیش سالشه

و با این وضعیت تازه پدر بچه هم فوت شد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این وضیعت شون نرمال نیست خیلی اذیت ها دارین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

اصلا بمیرمم ازدواج نمیکنم...شماالان داغی وابیته هسنی شاید بگی عب نداره ولی بری زیر یک سقف میعهمی چ خطایی کردی

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

زمین تا آسمون فرق داره بچه شوهرت باشه جایی نداره بره ولی اون بچه واسه خودش مادر و خانواده داره خونه خودشونو داره به نظرم این رفتارها بعد از ازدواج کمرنگ میشه 

شما هم اگر دلت بزرگ باشه اون بچه گناه داره بودنش اشکال نداره اون آقا می خواد جای خالی پدرشو پر کنه 

اما اگر حساسی میگی دونفره باشیم یا اگر ته تهوجودت حسادت هست اصلا قبول نکن چون هم خودت اذیت میشی هم آقا