2777
2789
عنوان

راسته میگن مرطوب کننده

347 بازدید | 44 پست

پوستو خراب میکنه باعث ایجاد برجستگی های کوچک میشه؟ سرچ کنین چرا اینطوری میگه پس چرا میگن عالیه لازمه مهمه یعنی چی؟؟؟ چی بزنم من؟ الان گر گرفتکی صورت دارم

دو شبه بعد از فوم شست و شو و مرطوب کننده صورتم قرمز میشه حس گرمای شدید دارم انگار آتیش روشن کردن دارن پوستمو میسوزونه جوش زدم زشت شدم پراشتها شدم هزار جور بیماری جسمی دارم میگیرم از ریخت افتادم پوستم داغونه این وسط مرطوب کننده ایه که  مخصوص پوست حساسه باز داره پوستمو حساس و قرمز میکنه؟ من چی باید بگم؟؟ ببخشید گ و ه بزنم به پوستم خوب میشه؟ از فشار زیاد دارم سکته میکنم کمکک کنین هرچی میدونین بگین

نه همچین چیزی نیست

شما هم احتمالا مرطوب کننده مناسب پوست خودت و انتخاب نکردی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم گر گرفتگی دارم گاهی ولی بهتر شدم 

مرطوب کننده خیلیم خوبه به شرطی که مناسبه پوستت باشه

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

نه همچین چیزی نیستشما هم احتمالا مرطوب کننده مناسب پوست خودت و انتخاب نکردی

سلام عزیزم 

شما میتونید یه میسلار و تونر برای پوستای حساس بهم معرفی کنی؟

نه همچین چیزی نیستشما هم احتمالا مرطوب کننده مناسب پوست خودت و انتخاب نکردی

عالی بود واقعا عالی بود مرطوب کنندم من مشکلی نداشتم ولی پوستم در کل خراب شده میگم نکنه واسه این باشه 

من اینقدر با وسواس محصولاتم رو انتخاب کردم که محاله مشکلی داشته باشه ولی چیزی که گوگل نوشته بود دیوونم کرد 

الان فوم زدم بعد مرطوب کننده گر گرفتی پوست دارم دو شبه بعد از مرطوب کننده اینطوری میشم من و عمه و خالم و مادرم از این مرطوب کننده استفاده می‌کنیم هیچکس مشکلی نداشت نیمدونم چیه دو شبه بلا سرم اومده

اابرسان کجا دارن خواهر جان؟ ابرسان خوب کجا پیدا کنمهرچی دیدم مرطوب کننده بود به اسم ابرسان فروختن هر ...

ابرسان رویوال زدی تا حالا؟؟

منم گر گرفتگی دارم گاهی ولی بهتر شدم مرطوب کننده خیلیم خوبه به شرطی که مناسبه پوستت باشه

پپوستم قرمز و حساسه اکثرا در کل خشکه کمی حساس 

مخصوص پوست خشک و حساس گرفتم باز قرمز شد از محصول بدرد نخور استفاده نمیکنم همه راضی بودن اطرافم ازش من نمیدونم چرا دو شبه گر گرفتی پوست دارم

پپوستم قرمز و حساسه اکثرا در کل خشکه کمی حساس مخصوص پوست خشک و حساس گرفتم باز قرمز شد از محصول بدرد ...

گونه‌هات قرمز میشه؟ 

بعد اون قسمتی که گرگرفتگی داره دست میزنی احساس زخم یا سوزش نداری؟

گونه‌هات قرمز میشه؟ بعد اون قسمتی که گرگرفتگی داره دست میزنی احساس زخم یا سوزش نداری؟

گونه هام در واقع زیر چشمم اون ور تر از گونه قرمزه 

نه سوزش نداره دستم خنک باشه خنک میشه داغ باشه بیشتر میسوزه امشب اشتباهی مرطوب کننده زیاد زدم کل پوستم چربه ولی تاحدودی جذب شد الان دست زدم حالم بهم خورد

ااره ولی مشکل اینه مارک خوب چیه و اصلا ابرسان هست؟ خیلی ها مرطوب کننده به اسم ابرسان میدن دست مردم

برندو نمیدونم ولی هروقت میرم فروشگاه و داروخونه ابرسان آلورا فقط میگیرم من پوستم خیلی حساسه هیچ ابرسانی بجز ابرسان الورا به صورتم نمیشینه اذیت میشم پر جوشو کک و سوزش میشه