2777
2789

اصلا زبر و زرنگ نیستم. مادر شوهرم با اینکه آشپزخونه ش کوچیک و پر از وسیله ست اینقدر تمیز آشپزی میکنه حتی برای مهمان. ولی من با اینکه آشپزخونه بزرگه و روی کابینتها رو خلوت میکنم موقع آشپزی میشه شهر شام.

چیکار کنم به نظرتون؟

هیچی عزیزم اشپزی مادرشوهرت نتیجه تجربه اس شماهم به مرور حرفه ای تر میشی

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عادت دارم همزمان هم ظرفا بشورم و دورم خلوت کنم هم غذا درست کنم 

اونجوری شلوغ پلوغ رو مخمه😄

از این به بعد تاپیکام بخون 🪄 کلمات انرژی دارن از من گذر میکنن و برای جانت جاری میشن و به خرد جمعی خدمت میکنن🌱⚡️در این مسیر خواسته قلبم اینه ک دریچه ای بشم تا تو وصل بشی به نور قلب و وجودت🫀🙌🏻 تو در این لحظه همان جایی هست که خدا میخواهد هر تجربه ای بخشی از تدبیر الهی اوست 💌 🦋دانم ک ندانم🦋 هر آنچه که از پنجره نگاه من میبینید ، از پنجره خرد خودتون عبور بدید . همه چیز در جهان من در لحظه قابل تغییره تو خوب خودتو از حرفام بردار و گذر کن ❤️ در اخر پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی 🫂 ماییم نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی🌊 و جمله ای ک عجیب برای زندگی من کار کرده پس به تو هم هدیه میدمش : باید ک جمله جآن شوی تا لایق جانان شوی🪷

بیشتر ببینید
بله منم اینطوری بودن ولی کم کم یاد گرفتممثلا دیشب مهمون داشتم هر ظرفی که درمیومد میشستم بعد میرفتم م ...

موقع غذا کشیدن و سفره چیدن چی؟ من توی اون مرحله هم آشپزخونه م وحشتناک میشه.

موقع غذا کشیدن و سفره چیدن چی؟ من توی اون مرحله هم آشپزخونه م وحشتناک میشه.

خب طبیعی کمی بهم ریختگی

غذا رو که کشیدم تا مهمونا غذا بکشن من کمی دیرتر میرم بعد از اونور هم زودتر پا میشم کمی تمیز میکنم

موقع مهمونی چی؟ مثلا وقتی دارید شام می‌کشید برای سر سفره؟

من آخر میرم سر سفره...یکم‌جمو جور میکنم سریع و سیر ظرفای اضافه رو میشورم هی همه صدام میزنن ولی تاکارم تموم نشه نمیام چون غذا بهم مزه نمیده اول ازهمه ام بلند میشم

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
موقع مهمونی چی؟ مثلا وقتی دارید شام می‌کشید برای سر سفره؟

ن اون موقع تمرکزم روی نوع چینش ، سرو کردن و تزئین غذا هستش ولی خب ظرف چندانی کثیف نمیشه ک فقط قابلمه ها خالی میشن😅 بعد شام هم ماشین ظرف شویی چون تعداد ظرف ها خیلی زیاده و ترجیح میدم تمام وقت تو اشپزخونه نباشم و مهمانام هم به کار نگیرم و باهاشون تایم بذارم

از این به بعد تاپیکام بخون 🪄 کلمات انرژی دارن از من گذر میکنن و برای جانت جاری میشن و به خرد جمعی خدمت میکنن🌱⚡️در این مسیر خواسته قلبم اینه ک دریچه ای بشم تا تو وصل بشی به نور قلب و وجودت🫀🙌🏻 تو در این لحظه همان جایی هست که خدا میخواهد هر تجربه ای بخشی از تدبیر الهی اوست 💌 🦋دانم ک ندانم🦋 هر آنچه که از پنجره نگاه من میبینید ، از پنجره خرد خودتون عبور بدید . همه چیز در جهان من در لحظه قابل تغییره تو خوب خودتو از حرفام بردار و گذر کن ❤️ در اخر پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی 🫂 ماییم نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی🌊 و جمله ای ک عجیب برای زندگی من کار کرده پس به تو هم هدیه میدمش : باید ک جمله جآن شوی تا لایق جانان شوی🪷

بیشتر ببینید