2777
2789

رفتم پیاده روی یه ماشین 3و4تا نر روانی داخلش بود

اولش تیکه انداختن

بعد هعی رفتن اومدن

بعد بهم گفتن بیا تو کوچه کارت داریم😭😭

رفتم دویدم رفتم خیابون اصلی

بهم گفت ما هنوز ولت نکردیم😭😭

بخذا رنگم پریده بود

رفتم بازارچه

زنگ به اسنپ زدم اومدم خونه

من دیگه میترسم از بیرون رفتن

اینم از امنیت😭

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
بیشتر ببینید

باید با پلیس تماس می‌گرفتی و شمار پلاکشون رو به عنوان مزاحم گزارش می‌دادی 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

نمیدونستم چکار کنم 

پلیس هم خیلی جواب میده

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی بیرون خلوته. نرو پیاده روی.  بعضی وقت ها ما اعماد زیاد از حد به محیط داریم. تو همه کشورها تجاوز و دزدی هست  بیشتر مراقب خودتون باشید

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بعدازظهریه نروحشی کم مونده بودبچه هامونو زیرکنه جیغ زدم سرش عین خیالش نبود زنشم وردلش بود

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

وقتی بیرون خلوته. نرو پیاده روی. بعضی وقت ها ما اعماد زیاد از حد به محیط داریم. تو همه کشورها تجاوز ...

هنوز سرشبه

این عوصی انگار مست بود

بیشتر ببینید
بعدازظهریه نروحشی کم مونده بودبچه هامونو زیرکنه جیغ زدم سرش عین خیالش نبود زنشم وردلش بود

وقتی فقط میزاین توله هاشون تربیت نمیکنن همینه

بیشتر ببینید
نمیدونستم چکار کنم پلیس هم خیلی جواب میده

چرا جواب نده؟ مگه تجربه داشتین که زنگ بزنین و جواب ندن؟ وظیفه‌شون همینه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
وقتی فقط میزاین توله هاشون تربیت نمیکنن همینه

خیلی افتضاح رانندگی میکردهمسایمونه منتظرم زنشوببینم بشورم پهنش کنم، اینجورمواقع بروجاهای شلوغ 

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

عزیزدلم متاسفم که اینو تجربه کردی. لطفا تا حد امکان باهاشون دهن به دهن نشو و از خیابونای خلوت هم دور ...

قربونت برم😭🥲

من میخواستم مستقل بشم برم یه شهر دیگه

دیگه میترسم بخذا امنیتمون عین افغانستانه

بیشتر ببینید

من یه بار این کار کردم شماره پلاک دادم گفتم چی می شه ؟ گفت موقع فروش ماشین مشکل پیدا می کنه !  گفتم همین؟ گفت اگه پیگیری بیشتر مژ خواهی باید شکایت کنی؟ گفتم نه اونجوری کلی دردسر برای خودم پیش میاد(تازه باید به شوهر توضیح بدی یه مرد دم غروب با ماشین تو کوچه خلوت رد شده و دست کشیده به پشتت!  اونم دعوا می کنه که این موقع غروب با این لباس چرا تنها برمی گشتی؟ )

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

چرا جواب نده؟ مگه تجربه داشتین که زنگ بزنین و جواب ندن؟ وظیفه‌شون همینه

آره یبار زنگ زدم بعد 2بار تماس جواب دادن 

بیشتر ببینید