رفته بود حموم رمزش حدود والا ۳۰ /۴۰ رقم انگلیسی هست و هیچ وقت اصلا پیش نیومده بود باز باشه رمزش یهو دیدم گوشیش زنگ خورد جواب دادم بعدش دیدم که رمزش بازه رفتم توی تلگرام یه چت پیدا کردم یه چیزایی دیدم که اصلا باورم نمیشه کل چت رو خوندم حدود ۳۰ دقیقه زمان برد والا اونقدر زیاد بود از سال ۲۰۱۹ یعنی از وقتی ۱۵ سالش بوده باهاش صحبت میکرده ☹️ نمیدونم کجای تربیتیم اشتباه بوده دختره که دیکه چقدر فیلمای حالا چی بگم والا از خودش فرستاده بود تازه اون موقع که حرف زدن اولین بار انگار دختره ۱۳ سالش بوده تا ۲۰۲۲ چت عادی بود عین رفیق بعدش دیگه اون فیلما اینا اصلا نمیدونم حداقل چرا پسرم چت هارو پاک نکرده خب اون هنه سال مگه چت میمونه اونایی که تاپیک های قبلی دیدن نکنه پسرم با همین دختره رفته قشم به بهونه سفر الان دختره ۱۸ سالش هست و پسرم ۲۰ پیجش رو هم برداشتم دکتره دانشجوی پزشکی هست خواستم به پیج پدرش پیام بدم ولی گفتم فقط دختره تقصیر نداره که تقصیر ۵۰ / ۵۰ هست از هر دو طرف هست ولی آخه اصلا بازم نمیدونم پسرم ۱۰ می خونه نمیدونم چیکار کنم این همه سال مخفی کرده تازه دختره اهل شهر خودمون هست
اولم با دختره صحبت کن ب پسرتن رو نده تو این سن جفتک میندازن فقط حسابی شکار باش ازش ب نطرم این همه مخفی کاری اخه من بودم با پسرم دو نفری میرفتیم ببخشید دختر بازی ک حد اندازه غلطشو حد اقل بدونم ببخشیو چ دختره بی شعوری ک عکس و فیلم ناجور بفرسته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بیخیااااال !!!سن پسرت الان کم نیستدیگ الان وقت تربیت پسر خودت و دختر مردم نیست !!۲۰ سالگی هم وقت گوش ...
به فرهنگ هر کسی مربوطه خب برا عده ای این چیزا طبیعیه برا عده ای خط قرمز
من الان شوهرم ۴۰ سالشه دوتا دختر دارم صد تا گروه خراب عضوه و کلیمای افتزاح کودک ازاری میبینه اصلا نمیتونم بگم بدرک تو سنی نیست ک نبینه حریم خودشع !!! فیلم غیر اخلاقی تو هر سنی ممنوعه این چیزا حریم خصوصی نیست بی شخصیتیه