2777
2789

دوستان من تقریبا ۳ ساله که ms دارم و خیلییی اتفاقی و با علائم عجیب تشخیصش دادن . روز ب روز دارم بدتر میشم ‌ . دستم انقدر بی حس و ضعیفه که نمیتونم چاقو دستم بگیرم یدونه آشپزی کنم و کارای شخصی رو انجام بدم . پامم سنگینه و همش پیچ میخوره.  

خیلیییی ناامیدم از زندگی هروز آرزوی مرگ میکنم . 

با این همه خوشگلی بدبخت شدم . ۳ ساله ب خودم نمیتونم برسم و از ترسمم هر جی خواستگار پیش میاد همرو درجا رد میکنم چون باورم اینه نمیتونم با این شرایط زندگی مشترک داشته باشم و قبل اینکه خودشون بفهمن مریضم ردشون میکنم .  از آیندم انقدررر میترسم 

همش فک میکنم ب زودی فلج کامل و ویلچری میشم و آخرشم تو تنهایی میمیرم ..

کسی مثل من هست؟؟؟😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم ام اس دارم عزیزم علائمش موقتی هست همیشه نمیونهدارو مصرف میکنی دیگه؟؟داروت چیه؟

والا ب خدا علائم من از اولش همین بود . روز ب روز هم داره ضعف و بی حسیم بیشتر میشه . مثلا ۳ سال پیش ۲۰ درصد بود الان شده ۶۰ درصد . دارومم زاکرله ولی دریغ از تاثیر😭

چند سالته اسی واقعا متاسفم بابت این وضعیت تنها راهی ک میتونم پیشنهاد بدم اینه که بری مشهد از  امام رضا بخوای که شفات بده ۷ ام عید یه پسر بچه نابینا نصف شب شفا گرفته🥲🥲

چه جوری کاربریت دست ۵ نفره؟😐

والا ب خدا علائم من از اولش همین بود . روز ب روز هم داره ضعف و بی حسیم بیشتر میشه . مثلا ۳ سال پیش ۲ ...

زاکرل بزای کسیه که علائمش خفیفه

حتما بعد تعطیلات دکترت رو عوض کن برو پیش مغز اعصاب نورولوژی اگه تهرانی دکتر بهت معرفی کنم؟؟؟