2777
2789
عنوان

خدایا یه شوهر شیرازی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 47 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین خودم شیرازیم ولی بکشیم حاضر نیستم با مرد شیرازی ازدواج کنم اشتباه نکنیااااا

چرا ، شیرازیا ک خونسرد و آروم هستند اکثرا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اخلاق بعضی مشهدی ها و هوای آلوده مشهد دوست ندارم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بعلللله ما خیلی خوبیم....در خوبیمون همین بس که الان سه ساعته افطار کردیم سفره افطار هنوز پهنه نه من ...

خونسرد بودن شیرازی ها رو خیلی دوست دارم 

خونسرد بودن شیرازی ها رو خیلی دوست دارم

ولی اکثرن حرصشون میگیره 😂واقعا هم استرس واسه شیرازی ها سمه از پا درشون میاره باید خون سرد باشن انگار ژنتیکشون تحمل استرس و اعصاب خوردی نداره

چرا ، شیرازیا ک خونسرد و آروم هستند اکثرا

ببین اینی که میگم مال اغلبه نه همه

آی من خودم شیرازیم کاربرا گارد نگیرید واسه همه نیست واسه اغلب

اقا اغلب

چی اغلب؟

خوب  اول خسیسن مرداشون دوم مادر شوهر خیلی خیلی خیلی اذیتت خواهد کرد سوم خواهر شوهر هم همینطور یعنی همه میگن مادرشوهر شیرازی بدترینه. چهارم خیلی خودشونو بالا میگیرن یعنی شما کافیه مثلا مال لار باشی نال فیروز اباد باشی میگن وووی شهرستانی شیرازه خورده دیگه عروسشون بشی واویلا میگن کسی که به ما ن ر ی د ه  بود کلاغ فلان دریده بود

اصلا یه وضعیتیه .

واقعا مرد شیرازی کنسله . اغلبشون⛔اغلببببببب⛔⛔

ببین اینی که میگم مال اغلبه نه همهآی من خودم شیرازیم کاربرا گارد نگیرید واسه همه نیست واسه اغلباقا ا ...

بله، طبق گفته خودت همه جا خوب و بد داره