2777
2789
نمیگم خواستگار ندارن ولی زیاد مناسب نیستن

خاله ی نامزدم ۳۴ سالکی ماشین میبرد تعمیر گاه همونجا پسره عاشقش شد پسره چه قدرم پولدار و همه چی تموم از فرهنگی و مالی بگیر تا اخلاقی 

زنموم ۳۶ سالگی خودش بانکی بود عمومم رییس شعبه عموم ۳۸ سالش بود 

عمه ام ۳۶ سالگی شوهرش رییس شعبه بانک 

والا ما هر چی دورمون دیدیم اتفاقا کیسای خوبی هم سراغشون رفت 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا سن ازدواج خییییییییییییییییلی اومده پایین

نه تو سایت های خبرگزاری که امار کشور و ثبت احوال رو دارن نوشته سن ازدواج بالا رفته

اطرافمون هم میبینیم ازدواج کم شده و دخترا و پسرا تو سنین بالا ازدواج میکنن به خاطر تورم

کاربری دست دو نفره

اتفاقا سن ازدواج خییییییییییییییییلی اومده پایین

خودشون میان اعلام میکنن که زنگ خطر ازدواج در تهران 

میانگین سن ازدواج در تهران ۳۰ سال اعلام شده 

بعد سن ازدواج اومده پایین ؟! 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
کلی دختر بودن بالای 25 سال بودن با پسرای خوب ازدواج کردن

گلم چرا گارد میگیری ما ک نگفتیم پیدا نمیشه! هر ادمی شرایطش فرق داره

یکی تا ۳۰ سالگی ام ممکنه کلی خواستگار داشته باشه یکی نه

اون چیزی ک من دیدم بعد از ۲۵ کیس خوب کمتره مگر اینکه وارد جامعه شی و ارتباطت عالی باشه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
خاله ی نامزدم ۳۴ سالکی ماشین میبرد تعمیر گاه همونجا پسره عاشقش شد پسره چه قدرم پولدار و همه چی تموم ...

شانسم مهمه بخدا😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
نه تو سایت های خبرگزاری که امار کشور و ثبت احوال رو دارن نوشته سن ازدواج بالا رفتهاطرافمون هم میبینی ...

نمیدونم

والا اطراف ما که الان دخترا همه تو رنج ۱۶تا ۲۵ ازدواج میکنن جدیدا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
اره خب اینم کاملا درسته ولی خیلیا فک میکنن ازدواج جلوی پیشرفتو میگیره درصورتیکه اینجوری نیس کسی ک بخ ...

به قول خودت اگهههه شوهر پشتت باشه که ۸۰ درصد مردای ایرانی نیستن 

بعد ازدواج حتی اگر شوهرت پشتت باشه بچه دار که بشی اوضاع برات فجیع میشه 

دوست من ازدواج کرد ۲۲ سالگی ۲۸ سالگی کنکور داد اومد دانشگاه ۳۲ فارغ شد با بچه هفت ساله 

بماند که کل تایم دانشگاه رسش کشیده شد آنقدر خسته میشد بعد دانشگاه می‌رفت خونه تا میشست پای درس بچش بچه رو کتک می‌زد آنقدر که خسته بود 

حالا فارغ‌التحصیل هم که شد چون دومی رو باردار شد و اولی رو هم باید درس کار میکرد اصلا نتونست بره سرکار 

خودش گفت چه اشتباهی کردم خوندم 

بیشتر ببینید
خودشون میان اعلام میکنن که زنگ خطر ازدواج در تهران میانگین سن ازدواج در تهران ۳۰ سال اعلام شده بعد س ...

اطراف ما خیییلی اومده پایین تازه ما شیرازیم و یه شهر کوچیکم نیستیم گفتم شاید همه جا اینجوری شده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
اطراف ما خیییلی اومده پایین تازه ما شیرازیم و یه شهر کوچیکم نیستیم گفتم شاید همه جا اینجوری شده

نه همه جا اینجوری نیست 

بیشتر ببینید
به قول خودت اگهههه شوهر پشتت باشه که ۸۰ درصد مردای ایرانی نیستن بعد ازدواج حتی اگر شوهرت پشتت باشه ب ...

اره خب

پسرای ایرانی حمایت نمیکنن 

هرکیو دیدین حمایتگره سفت بچسبین بهش😐😂

بیشتر ببینید
اره خبپسرای ایرانی حمایت نمیکنن هرکیو دیدین حمایتگره سفت بچسبین بهش😐😂

اصلا مردای ایرانی انگار چشم ندارن ببینن طرفشون پیشرفت می‌کنه و ازشون بزنه بالاتر

بیشتر ببینید
گلم چرا گارد میگیری ما ک نگفتیم پیدا نمیشه! هر ادمی شرایطش فرق دارهیکی تا ۳۰ سالگی ام ممکنه کلی خواس ...

من 19 ساله و 20 ساله بودم عمم فقط پسرای چرت معرفی میکرد از هیچ جای دیگه هم خواستگار پیدا نمیشد 

بهم میگفتن تو این سنی که هستی پسرایی که برات میان خوب نخواهند بود چون سنت خیلی کمه

کاربری دست دو نفره

شانسم مهمه بخدا😂😂

اره ولی دختر اگه شاغل باشه و تو جامعه باشه اتفاقا بین همکارا و ایناش کیسای خوبی سراغش میاد 

ولی اگر قراره بیکار بشینه خونه و افسرده بشه تا ۲۸ سالگی همون شوهر کنه بهتره 😂😂

بیشتر ببینید