tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 عنوان خدایا چقد دلم واسه تنها کافه رفتن تنگ شده بود 158 بازدید | 16 پست امان از تعطیلات و تنهایی و بیکاری و بی پولی💅🏾 حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻 1404/01/09 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 7990 کدوم شهره واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 کدوم شهره کرج سیتی💅🏾😂 حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
مارشششمالویی عضویت: 1403/05/19 تعداد پست: 2644 خوشبحالت من تنهایی بازار سینما خرید استخر کتابخونه و... همه جا رفتم ولی کافه نمیتونم برم تنهایی نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 خوشبحالت من تنهایی بازار سینما خرید استخر کتابخونه و... همه جا رفتم ولی کافه نمیتونم برم تنهایی چرا عزیزم؟من یبار تنها سینما رفتم گریه ام گرف خیلی غریب بودم😔😂 حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
مارشششمالویی عضویت: 1403/05/19 تعداد پست: 2644 چرا عزیزم؟من یبار تنها سینما رفتم گریه ام گرف خیلی غریب بودم😔😂 اتفاقا من هر وقت با کسی رفتم نفهمیدم فیلم چی شد 😂 سینما ادم میره فیلمولی کافه حس تنهایی میگیرم اگه برم حتماااااا باید کسی باهام باشه نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕
تکراروتکرار۲ عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5529 هیچوقت تنها نرفتم جایی 😐 یادنگرفتم خوش باشم تنهایی انگار بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱 https://t.me/TelChatsbot?start=sec-hadffcccdc
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 اتفاقا من هر وقت با کسی رفتم نفهمیدم فیلم چی شد 😂 سینما ادم میره فیلمولی کافه حس تنهایی میگیرم اگه ... متفاوتیم تو این حال 😃ن من سر همین قهوه خوردن بی پول شدم یه مدت روزی دو بار میرفتم کافه😔😂 حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 هیچوقت تنها نرفتم جایی 😐 یادنگرفتم خوش باشم تنهایی انگار چرا اشتباه میکنی هممون تنهاییم من تفریح انفرادیم باشگاه و کافه هست حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 بی پولی واقعا بده واقعا اره حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻
تکراروتکرار۲ عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 5529 چرا اشتباه میکنی هممون تنهاییم من تفریح انفرادیم باشگاه و کافه هست بازم یه کارو تنها کنی و راحت باشی خوبه بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱 https://t.me/TelChatsbot?start=sec-hadffcccdc
مارشششمالویی عضویت: 1403/05/19 تعداد پست: 2644 متفاوتیم تو این حال 😃ن من سر همین قهوه خوردن بی پول شدم یه مدت روزی دو بار میرفتم کافه😔😂 اهوم روزی دوبار خیلی میشه هزینش ولی من هر وقت میرم یه چیز عجیب غریب سفارش میدم که از مزش هم خوشمم نمیاد 🤣💔 نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 4309 اهوم روزی دوبار خیلی میشه هزینش ولی من هر وقت میرم یه چیز عجیب غریب سفارش میدم که از مزش هم خوشمم نم ... اره ارزش نداره همه چیو تست کرد من فقط قهوه قهوه دندونام قهوه ای داشت میشد ب سختی گذاشتمش کنار الان ماهی یکی دوبار حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻