2777
2789
عنوان

شوهر کم حرفو چیکارش کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 61 پست
خییییییییییلی دوست دارم.شوهر من دهنش بسته نمیشه..بعضی موقع ها میرم تو اتاق درو می‌بندم جوابشو نمی‌دم ...

دلم براش سوخت طفلی😂😂😂من امروز صب ساعت هفت صب زنگ زده بهم باهام حرف بزنه هرچی گفتم خوابم میاد فقط حرف میزد گف سحرخیز باش تا کامروا باشی😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه به مادرش زنگ میزنهحسابی حرف میزننبا خاله هاش شوخی میکنهبمن میرسه انگار کشتیهاش غرق شده

پس واقعا کم حرف نیس،ی مدت تو کمتر پیگیرش باش مث خانومای ادایی تا سوال نکرده حرف نزن خودش ب حرف میاد کنجکاو میشه دربارت

تو بحث بیرون اومدن و مهمونی چجوریه؟

تو بیرون اومدن هم‌همش من میگم بیا بریم بیرون

به اصرار من میاد

تو محل کارش هر روز پنج شبش تا از دوستاش دورشن 

حوصله ی اونارو داره

من‌همیشه بهش میگم

من و میبینه انگار عزرائیل جونش و دیده 

فراریه

دوستم شما داداش شیرخوار داری؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
تو بیرون اومدن هم‌همش من میگم بیا بریم بیرونبه اصرار من میادتو محل کارش هر روز پنج شبش تا از دوستاش ...

دخترعمه شوهر منم همینجوره شوهرش درونگراست و خیلی جاها نمیومد بعد از ۷ سال مشاوره رفتن الان اکی شده و همه جا میره