2777
2789
عنوان

آدم هایی که میان تو برنامه زندگی پس از زندگی چقدر عجیب هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا کاری به این برنامه ندارم 

ولی همه مثل شما دل رحم و مهربون نیستن...

یه دختره رو میشناختم جوجه رنگی میخرید با حرص فشار میداد خفه بشه

بعضی پسرا هم از این شیطنت ها زیاد می‌کنن، کشتن گربه و اذیت آزار حیوونا...

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم همین فکر داشتم میکردم الان دارم میبینم به خر هم رحم نکرده

ما که آنقدر از بچگی مراعات می کردیم الان زندگیمون اینه ، آنقدر پر از مشکلات هست ، اونها الان چیکار می کنند!

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

حالا کاری به این برنامه ندارم ولی همه مثل شما دل رحم و مهربون نیستن...یه دختره رو میشناختم جوجه رنگی ...

😖😖😖😖

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بعضی از بچه ها از همون اول ذات خرابشون مشخصه وگرنه بچه با روان سالم به حیوون آسیب نمیزنه

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌

هستن این آدما

یادم تو محله مون ی پسره بود جوجه میخرید میاورد جلو بقیه دم جوب مینشت زنده زنده با دست سرشو از بدنش جدا میکرد

در این حد سنگدل

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
چه سوال عجيبي..اينهمه ادم كشي و كودك كشي در دنيا و ايران نميبنيدبعد براي حيوان تعجب كردين؟

کسی که بدون عذاب وجدان حیوان ازاری کنه، موقعیتش که پیش بیاد  کودک کشی و آدم کشی هم می کنه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ما که آنقدر از بچگی مراعات می کردیم الان زندگیمون اینه ، آنقدر پر از مشکلات هست ، اونها الان چیکار م ...

واقعا همینه بخدا انقدر مراعات کردم از بچگی که به دشمن خودمم نمیتونم ازار برسونم یا از خودم دفاع کنم.

بنظر من ک خیلی از حرفاشون الکیه من ک نمیتونم باور کنم😐

الکی نیست

دوروبرم دیدم بزرگسال حیوان آزارهست چه برسه توی بچگی

حتی بعضی هابه اسم حیوان دوستی هم حیوان آزاری میکنن وحالیشون نیست