2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادرشوهرم هیچی نمیاره دریغ از آب

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن چیزی نگو دعوا میشه فرهنگش پایینه

خیلی زشت اخه نشسته جلو من از جاش بلند نمیشه گفتم عزادار ولش کن 

فرداش میرم خونشون شب 

میبینم دارت برای سحری غذا میزاره روی میز هم پر آجیل میوه 😐😐😐😐😐😐😐

دیگ نرم خونشون؟

نمیتونی که نری عزیزم تازه عقدم هستی توجه نکنی بهتره زندگی رو به کام خودت و همسرت تلخ نکن جانم بی توجه بگذر هفته ای یه بار چند ساعت میری تموم میشه❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
باید چیکار کنم دوسال تو عفدهم همین به روش بیارم؟؟؟

میخواد حرص شما رو دربیاره بنظرم شوهرت باید باهاش حرف بزنه بگه زنم برا خوردن نمیاد ولی اگه داماد فردا روزی بیاد بازم کم محل می‌کنی زودتر برید سر زندگیتون معلومه دنبال شر میگرده

عزیزم چون مادر شوهرتون جوان هستن با شما حس رقابت دارن ب نظر من ک اصلا اهمیت نده ب این کاراش بزار بفه ...

به نظرت حسادت میکنه چون مسافرا بودیم 

از حرصش از جاش بلند نشد 

آخه میگم شایذ عزادار ولش کن فردا شبش میرم میبینم هر چی آجیل میوه گذاشته روی میز 

منظورش چیه 

یعنی من ذاشتم نیاوردم😐😐😐

ن بایا خسیس نیست دنیای خوردنی و میوه و ....تو خونشون کیلو کیلو طلا سر گردنش خسیس نیست

دقیقا خسیسه ربطی به داشته های خودشون نداره 

مادرشوهر سابق منم کلی میوه و انبه توی خونش داشت شوهر خودم میخرید نمی آورد 

پارچ شیرموز رو از یخچال درمیاورد برای شوهرش میریخت برای من نه!باورت نمیشه یکبار شوهرش گفت نمیخوام دوباره برگردوند توی پارچ گذاشت توی یخچال ولی به من تعارف نکرد .خساست توی ذاته به دارایی ربطی نداره

میخواد حرص شما رو دربیاره بنظرم شوهرت باید باهاش حرف بزنه بگه زنم برا خوردن نمیاد ولی اگه داماد فردا ...

اصلا عجیب 

بارها به همسرم گفتم چی نمیاره فقط چای میاره با اینکه یخچال پر 

میگ حواسش نیست 

عیذ اومدیم تسلیت عیذ دیدنی بر بر نشسته ما نکاه میکنه 

آخرشم به همسرم گفتم یه لیوان آب میاری بازم به روی خودش نیاورد همسرم رفت چای ریخت نخوردم 

فردا شبش هرچی میوه آجیل بود گذاشته بود رو میز ببینم 

و اینکه اصلاااااااااااا چهرش به آدما خبیث نمیخوره 

مظلوممممممم تربن خالت میگیره ب خودت شک میکنی میگی با خودت شایذ حواسش نیست 

ولب چرا باید النگو طلا بزاره روی میز 

کی النگو میندازه رو میز 😐😐😐

یا اجیل کی با میوه میاره از کابینت روی میز میزاره اپن

وا پاشم برم در یخچال باز کمم میوه بیارم😐😐وااااا خاهر اگ دختر اون خونه بودم من نمیبردن برگه سلامت ب ...

خوب چرا پس عروس اون خانوده شدی وقتی این حرکتشونو روت پیاده کردن من میبودم صد سال سیاه عروسشون نمیشدم