2777
2789

یازدهمم 

چندتا سوال ماز هست از شکل فصل 6 یازدهم اصلا نمیفهمم بقیش همش بلدم اینارو اصلا نمیفهمم 

واقعا سرم داره منفجر میشه 💔😭😭😭

شهرستانم از شانس بدم هیچچججج معلمی نیست برم پیشش رفع اشکال 

سوالا تاپیک قبلمم گذاشتم واقعا حالم بده 

پس به خاطر زمین خودتو میکشی حتما 🫠😂

یاد بحث شیرین ژنتیک افتادم (:

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته حدود ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا از اینستا از این استادای خوب دوره نمیگیری

من انسانیما

اما خب دوره یه استادو بگیر الان دیگه برای موفقیت باید خرج کنی ، اموزش ببینی و تکنیک یاد بگیری.

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

اسی زیست همینه اول چند تا نفس عمیق بکش اب سرد بخور اب سرد بصورتت بزن یکم راه برو بعدم ماز به سختیش معروفه اگه میتونی از کتاب اگه نه از آلا ببین چطوره سوالیم در مورد کنکور داشتیم بیا تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
اخه این معلم ریاضیمون پاک نا امید کرد منو برگشت گفت از مدارس خاص فقط کنکور تجربی موفق اند

زر مفت زده من خودم مدرسه خاص بودم که چی مثلا ...از ۶۰ دانش اموز فقط ۵ نفر قبولی داشته دوتا که با سهمیه ۲۵ درصد اسمشون تاپ اومد سه نفر دیگه ام پیراپزشکی...

واقعا امپرم بالا میره کسی این گوه رو میخوره و دانش اموز رو الکی وارد حاشیه میکنه...

الان حقیقت تلخی که وجود داره اینه که تبعیض فقط توی انتخاب مشاور درسته ..هرکی مشاورش بهتر بود قبول میشه...من خودم واقعا واقعا مشاوری داشتم که حرف نداشت یعنی سر و دست میشکوندن بهشون وقت بدن ...فکر کن یه سری مشاور الکی یه تومن میگیرن ایشون با پونصد و کمتر کار کلی دانش اموز رو راه انداخت کلی هم قبولی داشت فوق العاده بود

زر مفت زده من خودم مدرسه خاص بودم که چی مثلا ...از ۶۰ دانش اموز فقط ۵ نفر قبولی داشته دوتا که با سهم ...

منم میخام برم مشاوره 

اونقد که همه انرژی منفی میدن نمیدونم رقابت زیاده و ازتو زرنگتر خیلی هستو این چرتو پرتا دیگ اعصابم بهم ریخته 

درسام خوبه ترم اول معدلم 20 شد ولی برای حفظ کردن مطالب خیلی ضعیفم همینم ترسمو دوبرابر میکنه اخه میگن زیست خیلی مشکله 

مامانم میگه ریاضیت خوبه برو ریاضی ولی من تجربیو دوست دارم 

منم میخام برم مشاوره اونقد که همه انرژی منفی میدن نمیدونم رقابت زیاده و ازتو زرنگتر خیلی هستو این چر ...

ولی من حتما حتما پیشنهاد میکنم بیخیال حرفا شو ...اینقدددر از این حرفا میزنن ...ولی اخرش از طریق رشته تجربی خیلی خیلییی راحت میری سرکار با کلی پرستیژ اینو از منی میشنوی که علوم پزشکی میخونکم...

مشاور خیلی مهمهههه خیلیییی اگه خواستی میتونی درخواست بدی ایدی مشاوره رو برات بفرستم ...اینقدر زبر دست و مهربون بود که هنوز شمارشو حذفم نکردم...