2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 213 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره زمستون

من قبلا وارد میلی شدم اگه خواستی   لطفا بگو پزشکی میارم ؟

ا آدم خوبیه یا پ؟

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

ن نمیاری.ا

چ میارم،

مرسی لطف کردی 🌷🤍

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

شغلی ک ریاضیات زیادی نداره.منظور حالت بیان مهمه..یا اموزگار یا مشاور یا روان

اها😂🤍🌷🤗

پیشنهاد رو که دادم..بعدش کی ازدواج میکنم؟مشخصاتش و میگی؟

حدود ۶وعده میگذره یعنی ۶ ماه یا ۶ سال بعد

این فرد جدید کاملا خلاف این فردی هس ک میخوای جدا شی بهتره

ارزش تو رو میدونه

اره حتماخیلی زود از رفتارش خسته میشی و پیشنهاد جدایی رو میدی

عزیزم میلی گلد من قبلا واردشدم میتونم با شماره مامانم شب وارد شم اگ دوست داشتی جوابمو بده💙

ب نظرت ر حسش بهم چیه؟ شک کرده ک روش کراشم؟

پیشنهاد میده؟

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺