2777
2789
عنوان

برادرشوهرم خیلیی اخلاقش بده و عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 46 پست

مونده چطوری باشه شوهر منم تند مزاجه تو خانوادش هم معروفه ولی تو خونه با من و بچه ها تا این حد نیست باهاش خوب باشی بحث نکنی به هیچ عنوان عصبی نمیشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اره واقعا راحت شدیم از دستشبا مام مهربون شده الانقبلا برج زهر مار بودخدا رو شکر زن گرفت

حتما خانومش هم خانوم خوبیه 

خوشحالم شدم براشون ... انشالا همه جونا اینجوری بچسبن ب زندگیشون ... ♥️♥️ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره واقعا راحت شدیم از دستشبا مام مهربون شده الانقبلا برج زهر مار بودخدا رو شکر زن گرفت

این شوهر منه انگار منم شنیدم شوهرم معروف بود تو خانوادش همه ازش حساب میبردن بعد ازدواج ما صد درجه تغیر کرده البته همسر من تند مزاج هست ولی قرصی مصرف نمی‌کرده ولی بد اخلاق بوده زیاد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

شاید تو دوران نامردی خود دختره فهمید، شاید رفتارش رو اصلا عوض کرد، گناه داره بخواید اینجوری زیر پاشو خالی کنید، به هر حال اون به عنوان یه آدمی که قصد ازدواج داره خودش میدونه با تودش چند چنده

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
والا خواهر داداش منم اینجوری بودنمیشد اسمش رو بیاریدو ساله زن گرفتهخانم کمتر به زنش نمیگهیه دختر دو ...

نگو عزیزم 

نزدیک ترین آدم بهم هم شوهرش عصبی بود قبل ازدواج 

الان خانمش خیلی داره صبوری میکنه واقعا داره زجر میکشه ولی خانواده ی شوهرش فکر میکنن پسرشون خیلی آروم و خوب شده