2777
2789
علائمش عادت ماهانه نامنظم یا اصلا عادت ماهانه نشدن ، چاقی مخصوصا شکم و پهلو ، پف صورت ،جوش ، نازک شد ...

عزیزم من هیچکدوم از این مشکلات رو ندارم 

لاغرم هستم ولی دوماه یه بار پریود میشم 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم اعصاب ندارم

دوساله ازدواج کردم چند بار هم رفتم زیر نظر متخصص کلی آمپول زدم و پول خرج کردم حامله نشدم الان کلا بیخیال شدم هدفم رو گذاشتم اول اصلاح سبک بعدش هم خرید ماشین تا ببینم چی میشه با اینکه عاشق بچه هستیم ولی خسته شدیم از انتظار بیخیالی بهتره چند بار کل علاعم بارداری رو داشتم اما نبود خیلی غصه خوردم 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍

گرمیجات چی باید خورد

عسل ژل رویال بخور من عسل خوردم اما ژل رویال گرون بود نخوردم  و روغن سیاهدانه هر روز رحم وتخمدانات رو ماساژ بده 

سردی نخوری بهتره گرمی هم رازیانه و این چیزا 

عزیزم من هیچکدوم از این مشکلات رو ندارم لاغرم هستم ولی دوماه یه بار پریود میشم

خب برو یه دکتر زنان خوب ، برات سونوگرافی مینویسه هر مشکلی باشه اوکی میشی❤️ شاید تنبلی تخمدان نداری ، یا به خاطر وراثت و آب و هوا و تغذیه‌است یا اگه دارو دیگه مصرف میکنی به خاطر اونه

مرتب ورزش میکنی؟

خدایا ما رو به کسی مبتلا کن که بوی تو رو بده✨️💗

زن دایی شوهرم از یه عطاری توی شمال یه معجون گرفت که الان قیمت یه دوره اش نزدیک 15میلیون میشه هم خودش هم شوهرش خوردن بچه دارشد بلافاصله بعد از زایمان بازم خورد دخترش هنوز یه سالش نبود دوباره حامله شد

خب برو یه دکتر زنان خوب ، برات سونوگرافی مینویسه هر مشکلی باشه اوکی میشی❤️ شاید تنبلی تخمدان نداری ، ...

به دلیلی نمیتونم به خانوادم بگم 

ورزش گاهی اوقات انجام میدم ولی برنامه ریزی کردم ورزش داشته باشم تو برنامم

17 سالمه قدمم 165 وزنم 56 

به دلیلی نمیتونم به خانوادم بگم ورزش گاهی اوقات انجام میدم ولی برنامه ریزی کردم ورزش داشته باشم تو ب ...

آره ورزش رو مرتب انجام بده ببین چطور میشه

ولی خب هروقت تونستی حتما دکتر برو

قد و وزنت هم خوبه ، یه چیزی هم که تاثیر داره استرس و شب‌ها دیر خوابیدن و صبح ها هم دیر بیدار شدنه

شب قبل ۱۲ بخواب و صبح ها هم قبل ۸ و ۹ اینا بیدار شو

نوشابه و سرخ‌کردنی و لبنیات هم کمتر بخور ، بیشتر سبزیجات و میوه اینا بخور❤️❤️❤️

خدایا ما رو به کسی مبتلا کن که بوی تو رو بده✨️💗

آره ورزش رو مرتب انجام بده ببین چطور میشهولی خب هروقت تونستی حتما دکتر بروقد و وزنت هم خوبه ، یه چیز ...

ممنونم از راهنمایتت قشنگم

باشه 🫠💗