2777
2789
عنوان

شمارو قسم به همین روزای عزیز هم ماه مبارک دعا کنید دل شوهرم نرم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 50 پست
شما سر چی قهر بودین دلم خوونه خواهر

سر اینکه روز عید بهش گفتم باید بریم خونه پدرم باهات نمیام شهرستان اونم میگه مادرت دوست نداشت مابریم خونشون چون شهادت بود مامانت هی میگفت شهادته ازمن بدش میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراحبه این ترتیبی ک میگم بخونروزایی ک میخوندم زندگیم بهشته شوهرم مهررب ...

خیلی ممنون خواهر دعا کن برام منم دعات میکنم 

همشو بخونم؟

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الهی به نحو احسن مشکلتون حل بشه لطفا برای امضام‌ دعا کنید ممنونم

هر گره ای تو کارت هس هر حاجتی داری ب حق همین روزا برآورده بشه

خیلی ممنون خواهر دعا کن برام منم دعات میکنم همشو بخونم؟

اره هر روز به همین ترتیبی که گفتم و بااعتقاد قلبی بخون مطمئنم نتیجه میگیری اونقدر اروم و بی سروصدا کم کم اوضاع خوب میشه ک کیف میکنی

خدا به دلت آرامش بده و کمکت کنه خواهر حمد وایه الکرسی هدیه به صاحب الزمان خوندم برای آرام شدن دلت💚

منم برات دعا میکنم لطف کردی مدیونتونم😭

اره دیشب بعد ۸روز قهر آشتی کردیم من فقط دیروز انجام دادمولی خیلی حرف بهم زد دیشبخاتون جان تاپیک قبلت ...

ببین از خودم نفرت دارم خدا لعنتم کنه فقط میتونم اینو بگم 

خدا خودش درست کنه😭

سر اینکه روز عید بهش گفتم باید بریم خونه پدرم باهات نمیام شهرستان اونم میگه مادرت دوست نداشت مابریم ...

آشتی کردین خدارو شکر ❤️دعا میکنم برات برا زندگیت خودت 

اره هر روز به همین ترتیبی که گفتم و بااعتقاد قلبی بخون مطمئنم نتیجه میگیری اونقدر اروم و بی سروصدا ک ...

بخدا نتیجه بگیرم دعات میکنم هر روز خدا خیرت بده