2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مرد ها کثیف اند

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 31 پست

حالا یه عده چپ میرن راست میرن میگن تقصیر خانوماس مردا هولن😑

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان مردا به چادری ها هم نظر دارن ... حالا یه عده وکیل مدافع میان میگن ربطی به پوشش نداره حتما رفتارت نامناسبه 😂

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
حالا یه عده چپ میرن راست میرن میگن تقصیر خانوماس مردا هولن😑

اتفاقا منم از همین سوختم با وجود اینکه حلقه و انگشتر هم دارم چی فکر میکنن بعضیا خوبه یکیم ب خواهر اونا نیکه بندازه احساس بدی گربتم یه لحظه خیلی بد 

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
🤣🤣🤣🤣🤣اره جدی جدی چقدر وضع ‌و اوضاع مرد ها خیطه خیلی بدم اومد

تایپیک دیشبمو  بخون  😂😂😂   حس ششمی    عکس  پامو  خاست  فرستادم    یعنی  یادم میاد  هم  حرصی  میشم  هم  خندم میگیرع که انقد زود  گول خوردم  

اتفاقا منم از همین سوختم با وجود اینکه حلقه و انگشتر هم دارم چی فکر میکنن بعضیا خوبه یکیم ب خواهر او ...

مرد هول هوله به مترسک لباس پوشیده هم چشم داره بلانسبت 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

الان مردا به چادری ها هم نظر دارن ... حالا یه عده وکیل مدافع میان میگن ربطی به پوشش نداره حتما رفتار ...

نه اصلا ربطی به هیچی نداره .من خودم چادر لبنانی می پوشم .تو شهر مذهبی هم هستیم .رفتارم هم شبیه برج زهر ماره. ولی حتی شده ماشین وایساده می گه سوار شو 😵‍💫یا شماره میدن  و....قیافه ام هم بچه گونه و مظلوم و معصوم .آدم کثافت کثافته  مهم نیست طرفش کی باشه به همه گیر میده تازه انگار جدید خوششون میاد زن های سر به راه رو اذیت کنند هرزه ها که خودشون در دسترسن

شمام می گفتی سلام علیکم و رحمه الله و برکاته ،خانواده خوبن دایی جان ؟همه جا بحث مامانته‌ عجب مامان خ ...

اصاا نگاهشم نگردم رد شدم

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
نه اصلا ربطی به هیچی نداره .من خودم چادر لبنانی می پوشم .تو شهر مذهبی هم هستیم .رفتارم هم شبیه برج ز ...

آره همینه ... حتی دیدم به کسایی که صورتشونم اصلاح نکردن و با سیبیل و ابرو پیوسته و مانتو گشاد و کنار شوهر یا پدرشونن تیکه میندازن و لبخند میزنن ... ببخشید ولی اینا جروم لقمه ان ...

کسایی که اطلاعات موثق علمی با منبع درست ندارن نه ریپلای کنن نه پست بزارن برام حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید