konjkav__hichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2096 عنوان بهترین ورزش برای فرم چیه🫠❤️ 311 بازدید | 34 پست بچها من زیاد اشنایی ندارم مثلا بین بدنسازی و فیتس و اینا کدومشون بیشتر تاثیر داره؟اصلا دنباللاغری نیستم دنبال فرمم 1404/01/09 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konjkav__hichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2096 قطعا بدنسازی عاشقشم من خیل خوب شدم جدیییی؟؟عزیزم باشگاهی که میری چقدر شهریته؟
سوئیتگرل عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 5951 بدنسازیییییییی سه ماه با رعایت تغذیه و ورزش چنان رو فرم اومدم ک مربیه پشماش ریخته بود
konjkav__hichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2096 بدنسازیییییییی سه ماه با رعایت تغذیه و ورزش چنان رو فرم اومدم ک مربیه پشماش ریخته بود عزیزم الان تو شهریه باشگاهت چقدره؟بعد بجز ورزشت تو تغذیت چه چیزاییو رعایت میکردی؟
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 7021 من تیآرایکس رفتم دست کمی از بدنسازی نداره و به شدت من سایز کم کردم و خیلی خوشتیپ شدم ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️ بیشتر ببینیدبستن
ناممممممممسسستعععارر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 1450 من عاشق کیک بوکسم واقعا هنوز شرایط ثبت نام نداشتم entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡ بیشتر ببینیدبستن
zahra0909 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6725 قطعا بدنسازی عاشقشم من خیل خوب شدم برونامه غذایی داشتی ؟ من ۱۶۵ ام با وزن ۷۰ بنظرت چقد طول میکشه رو فرم بیام ؟ تازه ۱ ماهه میرم سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦
konjkav__hichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2096 من تیآرایکس رفتم دست کمی از بدنسازی نداره و به شدت من سایز کم کردم و خیلی خوشتیپ شدم شهریش با بدنسازی فرق داره؟
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4364 یکبار یه مربی بهم گفت کراس فیت هم فرم دهی هم اگر شکم پهلو باشه لاغر میشه
مهرسانا1112 عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 7021 شهریش با بدنسازی فرق داره؟ فکر میکنم یه مقداری ارزونتر باشه و شایدم اندازه هم باشه شهریش ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️ بیشتر ببینیدبستن
zahra0909 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6725 بدنسازیییییییی سه ماه با رعایت تغذیه و ورزش چنان رو فرم اومدم ک مربیه پشماش ریخته بود برسانه غذایی داشتی ؟ سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦
konjkav__hichkas مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2096 یکبار یه مربی بهم گفت کراس فیت هم فرم دهی هم اگر شکم پهلو باشه لاغر میشه اون خیلیییی سخته
zahra0909 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 6725 بله از دکتر تغذیه گرفتم من ۱ ماهه میرم بدنسازی . برنامه غذایی ندارم . بنظرت تاثیرش خوبه ک بگیرم ؟؟ سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦