2777
2789

هیچ جوره دلم باهاش صاف نمیشه

قرار بود مشهد رو تنها بریم مامان و باباش هم آورد 

همیشه کنار میومدم ازش قول می‌گرفتم تکرار نشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه کاریه زوری میارن سفر منم رفته بودم مشهد پارسال تو حرم عروس و مادرشوهر و پسره میخاستن عکس بندازن هر چی بهش گفتن دو نفره میخاییم بندازیم وایساد تو همه عکس ها دیکه اخرش پسره از مادره کلی فاصله گرفت دستش انداخت گردن زنش عکس گرفتن 

مطمعن باش بچه هاتونم عروسی کردن از شما همینقد بدشون میاد اگه بخای بزرگترا رو کم محلی کنین

والا ما ها ک اینجور نیستیم مامانم اینا خیلی برا پدر ومادرش کارخاصی  نکرد من و خواهرم مثل پروانه دورش هستیم الان ک پا ب سن گذاشتن 

منظورم این بود مگه سفر بهتون بد گذشت؟

نه 

ولی از اول عقد هر جا خواستیم بریم مامان و باباش تو ماشین ما میاندتا الان که دوتا بچه دارم

شوهرم میدونست من ناراحت میشم و مشهد رو بهشون گفت تازه می‌گفت خودشون اصرار کردند تازه ۶ ماه پیش مامان و باباش مشهد بودند حتی اتاق جدا هم نگرفت

تو سفر فهمیدم تو ای ۱۵ سال خانواده اش بر من الویت داشتند

مثل هم خونه شدم باهاش

ما هم قرار فردا بریم مسافرت الان متوجه شدم پدر و مادر همسرم هستن. تو ماشین با دو تا بچه😕

نرو

چند سال پیش من رفتم همه کارها هم با من بود پدرم دراومد. اخر سر هم مادرشوهرم دستمزدمو خوب داد🤕🤕🤕

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏