2777
2789

نه دیگه آب و دونش تامین باشه می‌خوره دیگه چه مشکلی 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

آره باید با خودت ببری

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن فقط اب و غذاشو براش بذارید و یه اسپیکر براش بذارید ک اهنگ بذاره و خودش خاموش بشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

بله نباید زیاد تنها بمونه 

وقتی همیشه خونه نیستید چرا خریدینش پس؟ 

طوطی چی خریدی، اگه کوتوله برزیلیه نباید تنها بمونه

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

3 میلیون طوطی گرینچینگ

عزیزم گرینچیک بشدت وابسته ست و حساس

تنها بمونه افسرده میشه

من خودم چند مدل طوطی دارم،گرینجیکم همین الان چسبیده به گردنم خوابیده. از در برم بیرون جیغ میزنه و غذا نمیخوره اگه نباشیم.

توروخدا یوقت آب و دون نذاری و بری تنهاش بذاری.

اگه عروس بود یا برزیلی یا طوطی خورشیدی عیبی نداشت ولی گرینچیک خیلی خیلی وابسته ست