2777
2789
عنوان

فامیل شوهرم آجیل های عیدمونو تموم‌کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 12416 بازدید | 297 پست
حالا خوردن گذاشتین که بخورن حرص خوردن نداره که...😐😐اگر انقدر چشم به دهن مهمون دارین چیزی جلوشون نذ ...

این حرفها چیه 

من خودم مهمان بیاد خونه ام

واسه شام و ناهار سرسفره سرم و میذارم

پایین که راحت باشه 

الان موضوع چیز دیگه ای هست

زشته تو مهمانی تو رفتار کنیم

انگار قحطی زده ایم

همه ی باغ و بهارم بنویسید حسین🌹♥🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اجیل و بقیه خپراکیارو ریختم تو ظرفای سرویس پذیراییم ،مهمون ک بیاد همه رو دونه ب دونه میگیریم جلو ...

من پارسال از این شکلات گرون خوشکلا خریدم، بعد ی خانواده اومد گرفتم نفری دوتا برداشتن، بعد موقی رفتنم شکلات خوری رو از رو میز برداشتن همه رو بین خودشون تقسیم کردن، ا. بس حرص خوردم داشتم منفجر میشدم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
منم نخریدم.خودمون یه مقدار داشتیم خوردیم.جلو مهمونم نمیذارم.

یهترین کار رو‌کردین👌والا بخدا نذاری قشنگتره تا بخاد هی چشمت روش باشه واسه هر میهمون

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
این حرفها چیه من خودم مهمان بیاد خونه امواسه شام و ناهار سرسفره سرم و میذارمپایین که راحت باشه الان ...

دیگه شخصیتشون در همین حد...شما نمیتونی کسیو عوض کنی که...نهایت باهاشون نباید رفت و امد کن...چرا بیخودی حرص میده خودشو الان من حرفم اینه...

حالا خوردن گذاشتین که بخورن حرص خوردن نداره که...😐😐اگر انقدر چشم به دهن مهمون دارین چیزی جلوشون نذ ...

چشم به دهن مهمون ندارم

هرچیزی اداب و اصول داره شما میری مهمونی اجیل و میزاری لای پات  خرت و خرت تموم میکنی

شما جایی میری مهمون اجیل و میزاری لای پاهات میخوری تا ته میگی پسته دونه ای پنج هزارتومن بعد دوباره پ ...

چقدر بی فرهنگ بودن 

شما هم کار اشتباهی کردین  دیگه وقتی تموم کردن چرا دوباره پر کردین