2777
2789
عنوان

دعانویس قرانی مدهبیا میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی داری دعایی میگیری که کسی رو وادار به کاری کنی و دخالت تو چرخه ی طبیعت میکنی گناهه و دیگه اسم دع ...

وادار نمیکنم

این دعانویس اشنامون میدونه من از طلسم یا کاری  که باعث شه خدا ازم بدش بیاد متنفرم

بارها تاکید کرده قسم خورده دعایی که انجام میده قرانیه

انگار مثلا دعاش ی جوریه ک اگه فلانی ب صلاحمه نصیبم شه

من خیلی تحقیق کردم راحب اینا

طبق قران 

خدا عمع رو جغت افریده ینی شما میای بدنیا خدا تورو برای فلان شخص و فلان شخص رو ب نیت تو افریده

ک چرا فلانی خشگله جرا مجرد میمونه؟

چون کسی ک همسرشه جوون‌مرگ میشه 

و حالا ربطش ب دعا؟

دعا‌موقتیه اشنای ما دعا میزد سنگیناااا جوری ک ۴بار عقذ پسره رو بهم زد

نهش پسره گرفتش

بعد دو سال جدا شدن

رفت پیش ی ادم خیلی خوب سوالات شرعی حرم

بهش کفت دعا زور داره هااا ولی ن زور حکمت و قسمت 

تهش پسره ب همون کسی رسید ایشون ۴بار عقدشو بهم زد

قسمت اینه دوستان

دعا کنین بشه اونی که توی دلمه…🩷

وادار نمیکنماین دعانویس اشنامون میدونه من از طلسم یا کاری که باعث شه خدا ازم بدش بیاد متنفرمبارها ت ...

چرته این حرفا دعا کردن همون دعا کردن حالا ایشون کلاه شرعی گذاشته روش 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 
اولا گناه کبیرست دوم طرفت نخواد ت چی درحق اونم ظلم می کنی زوری نمیشه که این جور زندگی ها بدرد نمی خو ...

نه میخواد

ولی ی سری مشکلات پیش اومده که داره همه چیو خراب میکنه

بعدام دعای قرانی کجاش گناه کبیرست

مگه‌من‌گفتم میخوام طلسم انجام بدم؟

دعای قرانی یعنی ی چیزیو ازخدامیخوای نتیجشو‌میسپری به خودش 

ولی طلسم اینطوری نیست

من دیشب از خداخواستم یه نشونه بهم نشون بده

یهواشنامون اینوگفت براهمین دودلم

دعا نویس رفتن اینا شرکه ، گناهه حرامه 

پای اجنه ممکنه ب زندگیت باز شه

ممکنه ی کاغذ دعا یا قران بهت بدن تو هم فک کنی مشکلی مداره ولی او کاغذ رو الوده ب نجاست مث ادرار کرده باشن و اینجوری اثرات خیلی بدی داره

سرچ بزن نظر مرجع تقلیدت رو بخون 

وادار نمیکنماین دعانویس اشنامون میدونه من از طلسم یا کاری که باعث شه خدا ازم بدش بیاد متنفرمبارها ت ...

ببین من خیلی مطالعه داشتم تو این زمینه ، اکر اینطوره که خودت مستقیم به خدا بگو خدایا اگر صلاحم به این پسر هست فلان  چله رو انجام میدم پایان چله اگر به صلاحم هست خودت جفت و جورش کن ولی اگه دیدی خبری نشد پس به صلاحت نبوده ولی بخاطر چله یا دعایی که خوندی خدا در بهتری برات باز میکنه یه جا ذخیره میشه واست ، ولی قدرت تلقین خیلی تاثیر داره اینکه شما از الان نگرانه اینی که این دعارو بگیری یا نه مطمعن باش هیچ تاثیری واست نداره چون انرژی منفی خودت قالب هست بر این قضیه 

تو که می خوای انجام بدی دیگه خو نظرر بقیه رو چرا می پرسی همشم می خوای مارو قانع کنی که خوبه صلاح مملکت خويش خسروان دانند 

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی