2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه میشه یکم توضیح بده عزیزم البته اگه میتونی

من تا حالا تو عمرم هیچ دوست پسری نداشتم یه پسرا خیلی دوست داشتم فکر کردم اونم منو دوست داره آخه میگفت من ترو میخوام بعد باهاش چت کردم و رفتم دیدمش اینا الان بهم پیام داده اگه یک شب تا صبح باهام نخوابی اسکرینات پخش میکنم ازت فیلم دارم 😭

😭😭😭💔

اگه دقیقا فیلمه رو اونجور که توی تاپیک قبل تعریف کردی گرفته .اصلا نمیتونه ابروتو ببره بهش بگو بمحض اینکه بفهمم چیزی درز کرده هرچی توان دارم میذارم واسه شکایت کردن تا متهم نشی ولت نمیکنم حالا هی از خودت حرف زیادی بزن

لایک نکنید .توروخدا 
جملات عاشقانه فکر میکردم منو دوس داره گفت دوست دارم 💔😭

اگه در همین حد بوده نترس ولی تهدیدش کن به شکایت و پیش کشیدن پای بزرگتر(پدری برادری شوهر خواهری چیزی)و بترسونش.بفهمه ترسیدی بیشتر اذیتت میکنه

🙃
از خدا پنهون نیش. از بنده هاش میخای پنهون کنی .نمیگم مهم نیس .هست ولی نه اونقدر که بخاطرش بهم بریزی ...

من دختر بدی نبستم هیچوقت کاری نکردم آبرو خانوادم بره کاش خدا آبروم میخرید 

من تا حالا تو عمرم هیچ دوست پسری نداشتم یه پسرا خیلی دوست داشتم فکر کردم اونم منو دوست داره آخه میگف ...

بروپیش یه مشاور حقوقی بهت راهکار میده تا بدونی کدوم قسمت هاش حق شکایت داری به پسره بگی دهانش بسته میشه .همین که داره تهدیدت میکنه جای شکایت داره

لایک نکنید .توروخدا 

بهش بگو خیلی راحت میگم اسکرین شاتا فیکه

بگو هر گو،،،،،هی میخوری بخوررررر

بعدم بگو زیاد انگولکم کنی با خانوادم پا میشم میام جلوی درتون و در تک تک همسایه هارو میبرم و میگم مزاحممی و ابروی خانوادتو میبرم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
اگه دقیقا فیلمه رو اونجور که توی تاپیک قبل تعریف کردی گرفته .اصلا نمیتونه ابروتو ببره بهش بگو بمحض ا ...

بهش میگم اگه فبلم داری بفرست میگه دارم ولی نمیفرستم باید بیای پیشم 😭 اون موقع گوشی نبود منم داشتم تلاش میکردم فرار کنم

من تا حالا تو عمرم هیچ دوست پسری نداشتم یه پسرا خیلی دوست داشتم فکر کردم اونم منو دوست داره آخه میگف ...

تهدیش کن به شکایت و با یه بزرگتر در میون بزار کمکت کنه 

♥️پسرم عشقم نفسم دوستت دارم♥️

بهش میگم اگه فبلم داری بفرست میگه دارم ولی نمیفرستم باید بیای پیشم 😭 اون موقع گوشی نبود منم داشتم ت ...

پس احتمال زیاد فیلمی تودستش نیست فقط باترسوندنت به عمل زشتش میخود برسه

لایک نکنید .توروخدا 
بهش میگم اگه فبلم داری بفرست میگه دارم ولی نمیفرستم باید بیای پیشم 😭 اون موقع گوشی نبود منم داشتم ت ...

وقتی میگه فیلم دارم و نمیفرستم پس الکیه این حرفش 

♥️پسرم عشقم نفسم دوستت دارم♥️

پس احتمال زیاد فیلمی تودستش نیست فقط باترسوندنت به عمل زشتش میخود برسه

مطمعنم فیلم نداره الانم پیام داده من فبلم ندارم ازت فقط دوست دارم نمیخام از پیشم بری😑