2777
2789

من معلمم خودم این مشاور مدرسه ایی که میرم اصلا رعایت نمیکنه هرموقع دلش بخواد برگه میده دانش اموزهارو بفرست بیان

وسط درس !! چه دانش آموز خوب چه دانش آموز ضعیف

واقعا بی ملاحظه است مدیر این مدرسه امم مدیر نیست مدیریت نمیکنه هیچ چیو 

فقط چند دفعه گفته حق با شماست هیچی هیچوقت هیچی حل نمیکنه .منم دیگه به داشن آموز میگم برو درسی که میدم خودت باید یاد بگیری دیگه.

ولی خیلی بی‌ادبی مشاور رو میرسونه انقدرم پیره هرچیزی رو ۱۰۰ دفعه باید بگم تا بفهمه. 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

به بچه ها بگو بهش بگن از درس عقب میوفتیم

درس رو هم تکرار نکن اونا خوشحالم میشن تازه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما مختاری سر کلاس به دانش آموز بگی اجازه نمیدم سر کلاس من بری

امقدر دانش آموز اصرار میکنه و کنه میشه که دیگه خسته شدم چقدر جون دارم مگه وسط کلاس اینم قانعش کنم 

تعهد میگیرم کتبی میگم امضا کن هرچی درس دادم تکرار نمیکنم با مسئولیت خودت ،بهتر شده .

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

شما 

هم به دانش آموز و هم به ایشون میتونید بگید اجازه نمیدید 

دوبار که اجازه ندید حساب کار دست همه میاد نهایتش یه چرت و پرتی پشت سرتون بگن عوضش راحت میشید 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

وای از این کار مدرسه همیشه بدم میومد 

حساب کن داری درس میخونی یهو بگن بیا پایین مشاوره 

شما میتونین به محض اینکه میخوان دانش آموز رو ببرن بگین دارم درس میدم نمیتونم اینکارو انجام بدم معلم دوران دبیرستان ما سر این موضوع خیلی عصبانی شد همین کارو کرد 

فوق لیسانس دکترای ارشد متخصص پزشکی عمومی 

امقدر دانش آموز اصرار میکنه و کنه میشه که دیگه خسته شدم چقدر جون دارم مگه وسط کلاس اینم قانعش کنم تع ...

میتونید بگید تا درسم تموم نشده حق خروج از کلاس رو ندارید

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

امقدر دانش آموز اصرار میکنه و کنه میشه که دیگه خسته شدم چقدر جون دارم مگه وسط کلاس اینم قانعش کنم تع ...

عزیزم دیگه این از شل بودن خودتونه که جلوی دانش آموز کم میاری . یک کلام نه و تمام برو بشین سرجات . 

ببخشید اگه بد بیان کردم فقط خواستم بگم گردن مشاور ننداز کلاس خودت رو مدیریت کن شاگردا برات دست میگیرن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید