2777
2789
عنوان

چرا سر هر احتلافی پیشنهاد طلاق میدین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست

ادم ها همیشه دنبال راهکار از ما نیستن که راهکار بدیم ی گوش برای شنیدن میخوان

پس طرف از زندگیش گفت ما نمیتونیم راه حل اخرو بگیم ما فقط باید گوش بدیم و اگر راهکار خواست راهکار بدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم ها همیشه دنبال راهکار از ما نیستن که راهکار بدیم ی گوش برای شنیدن میخوانپس طرف از زندگیش گفت ما ...

آخه ممکنه طرف رو حساب همین حرفها تصمیم به طلاق بگیره و بعد پشیمون بشه

آخه ممکنه طرف رو حساب همین حرفها تصمیم به طلاق بگیره و بعد پشیمون بشه

طرفی که رو حساب دیگران بخواد طلاق بگیره سر حرف اینجا طلاق نگیره بیرون از یکی دیگه بشنوه طلاق میگیره.

بعدشم شاید اینجا ی کسی که قل درست حسابی نداره مثلا بگه برو شوهرتو خفه کن اونم باید بره خفه کنه

عقل برای استفاده هیت

زبونم برای اینکه هر حرفی نزد

نه خوب بزرگترا هم هستند که از این پستها میزارن!

نمی‌دونم اینجا بیشتر جو سمی داره به نظرم ولی هستن یه عده که واقعااااا باشعور و با خانواده و تحصیل کرده باشن

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

چون که کسی که خیانت می بینه دیگه جایی تو اون زندگی ندارهیا کسی که کتک میخوره از دیدار خانوادش محرومه ...

گفتم که یه وقتهایی هم چاره ای جز جدایی نیست. ولی تا حد ممکن باید سعی کرد که کار به اونجا نکشه

اعتیاد هم شاید قابل درمان باشه

اعتیاد عاقبت نداره

تهش زنشم معتاد می‌کنه بچه معتاد هم دنیا میاره

اون قابل گذشت نیس

اگه غیرت داشته باشه زنش بذاره بره ترک می‌کنه تا برگرده

ولی بقیه موارد منم موافقم هیچ وقت تشویق به طلاق نمیکنم

چرا؟

چون همه ی ماجرا رو طرف نمیاد بنویسه فقط عیب شوهرشو می‌نویسه

حالا یا خودشم متوجه نیس یا نمبخاد متوجه باشه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید

بچه ها همه زندگی ها ممکنه یه برهه سخت داشته باشند که با صبوری و گذشت کم کم حل بشه

من اوایل مشکلات خیلی خیلی شدید داشتم

که هر کس بود طلاق می‌گرفت

ولی صبر کردم الان میگم هشتاد درصد حل شد و حتی خدا نعمات دیگه هم بهم داد

اون بیست درصد سختی هم تو هر زندگی همراهمون هست 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید

طلاق به جز به خاطر خیانت ممنوعه (مسیحیم طبق عقایدمون میگم)

قبلشم به اندازه کافی شناخت داریم که خسیس و بددهن و دست بزن و نمیدونم خانواده سمی و اینا رو تشخیص بدیم چند سال حداقل باهمیم حداقل ۳ سال. فقط خیانت غیرقابل پیش بینیه