2777
2789

باشگاه روزای فرد

استخر روزای زوج

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با رفت و برگشت چقدر ازت وقت میگیره یک ، یک و نیم ساعت اوکیه 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

نه اصلاکنکور یکساله تمام تمرکزتونو بزارید روش بعد دیگه کل عمر از نتیجش لذت ببرید

این مال قبل بود الان آنقدر سخت شده یکسال تمام کمه براش

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

خستگی بعدش چی؟

راس میگی اینم هست 

نری بهتره پس

خب یکسال استخر نرو ، هر روز بخوای داشته باشی جا میمونی هفته ای یکبار برو باشگاه

باشگاه ک برا روحیه نمیرم میرم گ بدنو متفاوت بسازم ی جلسه اگ قرار باشه برم کلا نرم‌سنگین ترم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
راس میگی اینم هست نری بهتره پس

اره ۲۴ ری فقط درس باید بخونم هدفمم پزشکیه فقط

باشگاه ک برا روحیه نمیرم میرم گ بدنو متفاوت بسازم ی جلسه اگ قرار باشه برم کلا نرم‌سنگین ترم

هفته ای یبار برو  بقیه روز ها هم خودت ربع ساعت تو خونه ورزش کن 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

چرا یکسال کافیه در ۶ ماه پایه مبیبندی ۶ ماه ازمون

نه اتفاقا برعکس الان خیلی شرایط کنکور راحتتره نهایی که واقعا شوخیه خود کنکورم دو ساله سوالاتش خیلی استانداردتره و قبولیش راحتتره ولی مشکل اینه بچه ها تنبلتر شدن، من خودم پارسال نتیجه دلخواهمو نگرفتم ولی ایراد از خودم بود

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
هفته ای یبار برو بقیه روز ها هم خودت ربع ساعت تو خونه ورزش کن

تو خونه ک هرروز ورزش مث پلانک و شنا و....داریم

چرا یکسال کافیه در ۶ ماه پایه مبیبندی ۶ ماه ازمون

نمیدونم من که دهنم سرویس شد سر کنکور