2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو انداختم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 7318 بازدید | 138 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک زدم برو کامل توضیح دادمپشت سرم خیلی حرفا زده بود از تهمت معتاد بودن و خونه تیمی داشتن من تا ای ...

چطور تونستی ثابت کنی این حرفارو زده

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
دست راستت رو سر من پهلووون دمت گرررم خوشبحالت ک اینقدر عذت نفس داری شوهرت چی میگه ماجرارو خلاصه ...

نوشتم ماجرارو عزیزم

شوهرم که اول خودش رفت شکایت کرد اما وکیل گفت چون به من تهمت زده اگه همسرم شکایت کنه مجازات سنگینی براش نمی‌برن و باید خودم شکایت کنم که حد غضف بود و من هم شکایت کردم

واله ماهمچین برنامه ای بین خاهرشوهر وزن برادر اطرافمون پیش اومد شایدبدترش.ولی هرباردادگاه میفرستادصلح.این جریمه ای که توگفتی براخاهرشوهرت بریدن سازمان امنیت ملی برا جاسوسان نمیبره.بقول پنجعلی الکیه

چطور تونستی ثابت کنی این حرفارو زده

مدرک داشتم هم  شاهد هم ویس هم پیامک 

نزدیک ،۷۰ تا ویس فقط داشتم که پیش دخترخالهش گفته بود که هم دخترخاله هم شوهرش اومدن شهادت دادن البته پیامک و ویس هم داشتم

مدرک داشتم هم شاهد هم ویس هم پیامک نزدیک ،۷۰ تا ویس فقط داشتم که پیش دخترخالهش گفته بود که هم دخترخ ...

چقدر بیشرف بوده!! خوبش کردی

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️

عزیزم تاپیکت رو راجع به خانواده همسرت و کارایی که کردن خوندم . مادر دوستم عین همین مشکل تو رو داشت . که اونم رفت پیش کسی مثل شما از توی سطل وسایل طلسم شده و دعا ها رو دراورده بود . شک نکن تمام مشکلاتت از همون طلسمه .