2777
2789
عنوان

چطور بفهمم خواستگارم درمورد زن سابقش راست میگه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6704 بازدید | 337 پست
عقد نبود ازدواج کردن

اسی دارم از یه تجربه مشابه داستان شما صحبت میکنم یعنی همشو دیدم . به نظرم اگر خواستگار مناسب داری کلا دور این مورد رو خط بکش چون بعد ازدواج همش خودخوری داری مخصوصا وقتی وارد خانواده اونا میشی و همیشه یه حسی بهت میگه که اطرافیان فکر نکنن که شاید چیزی کم داشتی که همچین ازدواجی کردی ( ممکنه هیچ وقت هم این فکر رو نکنی ولی احتمال بالاست ) 

تاریخ عقد و طلاق را چک کن حتما معمولا چند سال طول کشیده ولی اونا همش میگن یک‌ماه زندگی کردن و بهانه اش هم اینه که همش تو قهر بودن و .... 

دخالت خانواده همسر و پول دادن به خانوادش دو تا موضوع بسیار مهم هستش که به هیچ وجه نباید ساده از کنارش رد بشی ؛ پسری که اولویتش خانوادش به درد ازدواج نمیخوره و احتمالا خانواده پسر خیلی روی پسرشون اشراف داشتن که عروس گذاشته رفته.‌... 

و خیلی رفتارهای دیگه که در پیام نمیگنجد ...

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو یا نامه پزشک نشونت بده یا نامه طلاقشون نمیدونم بالاخره یه چیزی هست 

منم الان میخوام به خاطر مشکل پارانوئید از نامزدم جدا بشم ما دو هفته بعد از عقد به خاطر اخلاقش فهمیدیم این مشکل مندهمون موقع از قاضی نامه گرفتم و نگهش داشتم 

من خودم طلاق گرفتم ولی با مردی ک زنش طلاق گرفته ازدواج نمیکنم.

مشاوره برو و بگو تست mmpi و neo رل برای هر دو شما انجام بدهند.

ولی من باشم قبول نمیکنم.

شما دختری و ایشان یبار عروسی کرده.

خیلی خوش ب حالش میشه.

آنم با ۱۴ تا سکه.

نامه قاضی چی بوده؟اینکه تایید کرده پارانوئید داره؟

اینکه نوشته بود که ما دو هفته بعد از عقد به دلیل بیماری پارانوئید میخوایم درخواست طلاق بدیم البته از قاضی نگرفتیم رفتیم برای سایت بهمون‌نامه دادن برای پزشکی قانونی و ادامه روند