2777
2789
عنوان

ریزش موهام قطع شد❤️❌❌❌

267 بازدید | 17 پست

بیاید بگم چیکار کردم دکتر‌پوست که رفتم فقد یه شامپو نوشت برام

اول از همه موهامو تا زیر شونه هام کوتاه کردم

بعد قرص فیتو گرفتم

بعد شامپوی ضد ریزش گرفتم

خداروشکر قطع شد ووو جلوی موهام داره پر میشه

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قرص فیتو گفته شده باعث کبد چرب میشه البته مقاله معتبری فعلا فرصت نکردم راجبش بخونم

عزیزم اونجوریم نیس قرص معتبریه اگه عوارضش زیاد بود انقد گندش نمیکردن 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

خدارو شکر عزیزم 🤲☺️

قربونت

اینحا هیچکس تا حالا درست راهنمایی نکرد من گفتم بگم چون خیلیا مشکلمو دارن

من الان میخوام برم دکتر فیلر مو بزنم از قرص خوردن بدم میاد هورمونین چاقم میکنن

بر من اینجوری نبود ریزش مو ممکنه بخاطر چربی بیش تز حد کف‌سر باشه با یه شامپو حله

بر رویش مجدد قرص میخورم

فیتو از کجا گرفتی

نمیخوام تبلیغ الکی کنم خیلی جاها میفروشن حواست باشه فیک ندن

از اینستاگرام گرفتم 

Regal shop فککنم سایتش این باشه

Regalahopp 

من ژنتیکیه بخاطر همین قرص هورمونی تجویز کردن برام شد دلیل چاقیم

بر من بخاطر چربی سر و استرس 

کم خون هم هستم

قرص عوارض داره ب هرکسی هم نمیسازه باید دکتر بنویسه 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
قربونتاینحا هیچکس تا حالا درست راهنمایی نکرد من گفتم بگم چون خیلیا مشکلمو دارن

عزیزم ☺️

من خودم موهام خیلی کم پشته حسرت موی بلند وکم پشت رو دلم موند🥺

کار خوبی کردی موهاتون درمان کردی🧿🧿🧿🧿

سلام