2777
2789
عنوان

لر بختیاری

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست

آقو ما خودوم لر بختیاری هسم

این قوم اصلا خدااااان

ولی باز نمیشه هر فردیو از قومش شناخت

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت کجایی هستی؟!هیچی رو بر اساس قومیت نذار.باید شناخت داشته باشی .لر بختیاری هست کلاهبردار،لر هست لارج و دست و دل باز.پس با فکر باز تصمیم بگیر.خونگرم و فلان و فلانم بذار کنار

تومگه چندتا بختیاری میشناسی که تجربه داشتی؟ من که نمیگم آدمای بدن میگی اصیلترینن جملت خوب نیس .ماتوز ...

تو خطابم نکن . 

نظرمو دادم روی حرفمم هستم ادمای زیادی هم دیدم از قومیت لر ها با توجه به تفاوت های رفتاری و تعصبی که ازشون دسدم این برداشت منه حالا باز همون جوری که شما گفتی خوب و بد همه جا هست . 

بقیه غیراصیلن؟

نه کی گفته مگه اسی بجزاینکه ازقومیت لرپرسیدازقومیت کسی دیگ پرسیدک میگین بله قومیت لرترک فارس کورداصلین ولی متاسفانه نخاله توهمه جاپیدامیشه حتی میوه ک میخای بخری چهارتاخراب هم داخل میوه هس من خودم لرم

نه کی گفته مگه اسی بجزاینکه ازقومیت لرپرسیدازقومیت کسی دیگ پرسیدک میگین بله قومیت لرترک فارس کورداصل ...

گفت اصیلترین گفتم مگه بقیه غیراصیلن حرفمم بدنبود منم خواستم همینوبگم همه شهرها وقومیتا آدم خوب وبده 

ببین من دیدم لر بختیاری که همش حرف حرف خودش باشه حس ریاست داشته باشه  و اینکه اهل دو زن دریک خانه زیاد دیدم اهل تفنگ و قمه و دعوا 

لر بختیاری هم دیدم اهل احترام گذشت و صبور و حرف حرف خانومش باشه کمک در کار خانه و...

پس خودت باید ببینی چه خصوصیاتی داره 

گفت اصیلترین گفتم مگه بقیه غیراصیلن حرفمم بدنبود منم خواستم همینوبگم همه شهرها وقومیتا آدم خوب وبده

حالااسی یکم حرفشوبلدنبودچطوربگه وگرنه همه قومیت هادرجه یک عالی ازنظرغیرت ناموس پرستی حیاولی بقول شماهم بین خونواده هم یه ادم بدهم پیدامیشه چ برس ب شهروشهرستان اسی هم نبایدب قومت نگاه کنه 

اعع مای همسایه مستاجرکوهرنگ داشتیم خوشبختم

منم خوشبختم آبجی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿