2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه دیشب عمه اش

713 بازدید | 31 پست

پسرم سه سالشه دیشب مهمانی بودیم ،پسر عمه اشو زد ،خیلی ناراحت شدم ،بعد اون از عمه اش معذرت خواستم ،و دنبال پسرم همه جا رفتم تا دیگه کسی رو نزنه ،پسر عمه اش چند ماهه عمل کرده و نباید ضربه بخوره ،ولی دیدم داره با خواهرش(عمه ی دومی) پچ پچ میکنه و بعد اون عمه ی دومی افتاد دنبال پسرم که اگه من جایی حواسم پرت بشه بزنتش ،من خودم میدونم پسرم کار بدی کرد و باهاش دعوا هم کردم و مراقبشم بودم دیگه این کارو نکنه ،اما انقدر ناراحت شدم که اون خواهر شوهرم افتاده بود دنباله فرصت که بچمو بزنه،مگه اون بچه خواهرته با اینکه بچه ی برادرته فرق داره ،اگه برعکس اتفاق میافتاد پشت بچه ی من در میومدین؟ از این تبعیض ها متنفرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم بودم بهم بر میخورد ولی باید حواستون حتمااا میبود تقصی از شماست

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

بگو تو سر پیازی یا ته پیاز اه اه

حق داری بخدا منم بدم اومد 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید

بچه ای ک عمل کرده نباید کتک بخوره شما باید حواستو بیشتر جمع پسرت میکردی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

حالا اون بچه مریض کتک خورده خواستن گوش پسر شما رو یکم تاب بدن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

مطمئنی میخواست بزنتش؟

شاید میخواست حواسش باشه 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید