2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین این خیانت به همسرم حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 202 پست
اگر هیچی نگفت سکوت کن اگر کشش داد حق ب جانب باش بگو از کجا معلوم خودت نخواستی امتحانم کنی فکر کردم ا ...

ایشالا آروم بشه بمیرم برا دلشش

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایی باید بگیریم هر استیکریو برای هر کسی نفرستیم، بیشتر هم منظورم آقایونه، یعنی چی قلب قرمز میذارن ...

اشتباه بود نمیبخشم خودمو

فدات شم بازم ممنون بابت دلداریت

خواهش میکنم عزیزم مراقب خودتباش. اول راهی اول زندگیته هرجور بگیری با هرفرمون بری تا اخر همونه. خودتو دست کم نگیر که تا اخرش هرجی شد میخواد بری التماسش کنی. حواست جمع کن 

خواهش میکنم عزیزم مراقب خودتباش. اول راهی اول زندگیته هرجور بگیری با هرفرمون بری تا اخر همونه. خودتو ...

مرسی 🌺❤️

سعیمو میکنم 

من که کاملا روشن فکرم اگر جز مخاطبینم کسی پیام بده بلاک میکنم شما چطوری چت میکنید اونم با یک همسر شک ...

اشتباه از من بود می‌دونم فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشه 

دلیلت حرف نداشت👍 همون دیوار حاشا بلنداست و گفتی

اره خب شوهرش باید به حرفای زنش گوش بده بگه باشه اشتباه کردی دیگه تکرار نشه وقتی گرفتش ب کتک اینم باید حاشا کنه یا یه طوری قشقرق به پا کنه ک مرده بگه غلط کردم والا

اشتباه از من بود می‌دونم فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشه

دنبال این نباش ک ببخشه با چیزی ک گفتی اگر کینه ای هم باشه ک بدتر اصلا دنبال این نباش ک بگه بخشیدمت جون مردا غرور خاصی دارن تو رفتارش کم کم میبینی ک فراموش میکنه

خودش خیلی ناراحته میگه چجوری بهت اعتماد کنم چون خودش خیلی بد دله از اول حساسه چیکار کنم خواهر دلم می ...

اخه تو باشوهر حساسسس

تو خونه تو تل با غریبه ها چت میکنی؟؟؟؟

داریم این میزان حماقتو؟

خو لااقل اینقد بفهم که وقتی خونه اس گوشی دست نگیری

شوهر من بود گوشیمم میکرفت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید