2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین این خیانت به همسرم حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4294 بازدید | 202 پست
دوست زیاد داری یا نه؟بگو پسر غدیبه نیست خواهر زاده دوستمه یا پسر فلانیه ۱۷ سالشه همسن بچمه

خودم سنم زیاد نیس ۲۱سالمه 

میگه من پیرشم تو چیا می‌کنی 

باور نمیکنه این چیزارو

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

حالا چرا قلب فرستادی؟همونجا که گفته رپرم و اومده بابا صحبت رو باز کنه باید مسدودش میکردیوقتی میدونی ...

دیگ بهم اعتماد نمیکنه نه😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد خودمو بکشممم خدا😭خودشم خونه بود آدم چقدر می‌تونه خر باشه بخدا نمی‌دونم چجور شد جواب اون ...

پس چتتون یکم ادامه پیدا کرده... درسته چیزی نگفتی ولی ادم شکاک اسمش روشه شکاککک... الان میگه نکنه اولش بوده وقتی من خونه نیستم مدام چت کنه فلان... خدا کمکت کنه انشالله این روزام بگذره... فقط زیادی پیگیر نشو که هی توضیح بدی کاری نکردی... خنثی باش بگو من که کاری نکردم تمام دیگه قهر کرد و هر چی... کاری نکن... هر چق بیشتر توضیح بدی بدتره

جدا از این مشکل رفتار همسرت از اول خیلی مشکل دار بوده میتونی همه عمرت با مرد شکاک کنار بیای

بین ما خانواده ما عادیه اینجور چیزا 😭

خودم سنم زیاد نیس ۲۱سالمه میگه من پیرشم تو چیا می‌کنی باور نمیکنه این چیزارو

فک کردم فقط ی نظر دادی با ایموجی قلب دیگه وقتی گف اهل کجایی چرا جواب دادی مشخصه میخواد نخ بده دیگ وقتی از گپ بوده

بیخیال میگذره

کشش نده دست پیش بگیر اتفاقیه ک افتاده بگو دستم خورد نمیخواستم این استیکر بزارم دستم رفت نزار بهت شک ...

از صبح هزار بار گفتم غلط کردم ... خوردم 

صبحونه هم نخورد رفت خدا مرگم بده من میدونستم اون حساسه چرا این کارو کردمم

دلم میخواد خودمو بکشممم خدا😭خودشم خونه بود آدم چقدر می‌تونه خر باشه بخدا نمی‌دونم چجور شد جواب اون ...

خب شما یکمم انگار زیاد چت کردین

چه معنی داره با غریبه چت الکی کنی

کامنتا رو که میخوندم متوجه شدم شما هم همچین به همسرت اعتماد نداری و بددلی نسبت به شوهرت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گوشیو گرفت از اول خوند با هر پیام بهم یکی میزد خدا لعنتم کنه😭

اگه ی نظر میدادی فقط و خب چون چت ها رو دیده بود شاید میتونس کنار باید با این موضوع ولی طرف پرسید اهل کجایی شما جواب دادی کارت اشتباه بود چ مرد چ زنه وقتی متاهله ینی متعهده لزومی نداش ب این سوال جواب بدی میزدی بلاک تمام. بهش بگو اشتباه کردم وقتی اروم شد تلگرام رو حذف کن بزار ببینه ی مدت بگذره اعتمادش جلب شه گذر زمان فقط درست میکنه ولی باز گوشه ذهنش یادش میمونه

بیخیال میگذره

خودم سنم زیاد نیس ۲۱سالمه میگه من پیرشم تو چیا می‌کنی باور نمیکنه این چیزارو

خب دیگه راهی نداری

بگو من که کاری نکردم گناهی هم نکردم تلگرامت رو پاک کن پاک کن همه چیزت فعلا تا ساکت شه 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
نه نمیگه میدونم ولی کار شما هم درست نبوده ، خیلی ولی معذرت خواهی نکن امروز بهش بگو من بدون نیت بدی ا ...

ممنون خواهر 😭

یعنی بازم مثل قبل میشه؟

نمی‌دونم امروز میاد خونه یا نه خیلی عصبی بود خیلی 

من حس میکنم خودت از وضع زندگیت خسته شدی از سر بیکاری چنین کاری کردی شلید اشتباه کنم اما گاهی اگر ادم ...

نهه نه اصلا یهویی شد اهل اینجور چیزا نیستم سر بی توجهی برم با یکی دیگه 

خداییش قلب رو اشتباه کردی...نباید میفرستادی...البته سرزنش کردن شما فایده ای نداره...الان فقط ی سوره ...

چه سوره ای بخونم خودم میلرزمم سنم کمه 

میترسم بره چیزی بگه ب کس دیگ میترسم از این ب بعد باهام سرد باشه 😭

پس چتتون یکم ادامه پیدا کرده... درسته چیزی نگفتی ولی ادم شکاک اسمش روشه شکاککک... الان میگه نکنه اول ...

ممنون خواهر 

خونه نیومد چیکار کنم فقط میلرزمم😭

نهه نه اصلا یهویی شد اهل اینجور چیزا نیستم سر بی توجهی برم با یکی دیگه

نمیگم خدایی ناکرده بری با یکی دیگه میگم یهو همینطوری سر بیکاری نه ازمنظور چت کردی. اما اگر تو خانوادتون این چیزا عادی نیست اصلا نباید جوابش میدادی چ برسه استیکر قلب بزاری. الانم کاریه که شده و نمیشه کاریش کرد زیاد التماسش نکن ک فکر کنه حق با اونه گریه زاری هم تمام کن اعتماد به نفس داشته باش. بشین فکرات جمع کن ببین چطور میتونی بپیچونی. اگر بهش شک داری بنظرم مردی ک شکاکه خودشم چیزایی داره سعی کن از خودش یه چیزی پیدا کنی ک دهنشو ببندی. چون شوهر منم اوایل ازدواج همیشه با زنای دیگه چت میکرد و پاک میکرد بعد تو گوشی من دنبال آتو از من بود