2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد هم از مادرش بخواید اون دنیا واسش دعا کنه ، دعای مادر خیلی جوابه ،یه قرآنی ،خیراتی چیزی نذر کنید هر سال مثلا روز مادر به راهش بدید تا ان شاالله دخترش شفا پیدا کنه

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

دختر منم 12 سالشه خودش از ژیلت استفاده میکه نیازی نیست چیزی بگی در مورد شب ادراری میتنونید یه زیر اندز پهن کنه زیرش پلاستیک روش پارچه مامان منم همیشه استفاده میکرد منم تاقبل ازدواجم خیلی تو خواب حرف میزدم راه میرفتم به نظرم ادم ادرار کنه بهتره

شایدم چون مادر نداره مشکل روحی باشه که خودشو خیس میکنه یه مشاور کودک ببرینش خیلی تو اخلاق و رفتارش تاثیر داره 

عزیزم بچه داری شما؟والا من هرچی ۱۲ساله دیدم وافعا بچه بوده هم ازنظر روحی هم از نظر قدی بعد اصلا اونق ...

یعنی چون از نظر روحی بچس نباید به بهداشتش برسه؟ خیلی دخترا تو سن ۱۲ موهای زائدشون رشد کرده، من خودم از ۱۰ سالگی موهای زیر بغل و بیکینیم در اومد

سلام عزیزم 

خسته نباشید واقعا چون خودم تو خانواده همچین مشکلی داریم میدونم چقدر سخته هم از لحاظ جسمی برا شستن پتو و لباس و هم از لحاظ روحی اینکه آدم گاهی وقتا می بینه که مثلا بچه ی 4ساله  شب ادراری نداره و من دارم 13سال هر روز پتو میشورم واقعا عصبی میکنه آدم رو 

ولی خوب چه میشه کرد ان شاالله با صبوری این دوران هم میگذره

عزیزم برا شب ادراری در مسافرت یا مهمانی میتونی از اسپری بینی دسمورین(دسموپرسین)استفاده کنی قبل از خواب در هر سوراخ بینی یه پاف میزنی  

خواهر من ۳تا بچه هاش شب اداری دارن ۱۳ساله ۹ساله ۸ساله هر کاری بگی برا درمان کرده ولی نتیجه نگرفته و در آخر دکتر گفت بچه ها معمولا تو این مورد به پدر و مادرشون میرن و فعلا صبر کنید

این رو گفتم که بدونی هستن کسانی که این مشکل رو دارن شما داری از یه بچه میگی من از ۳تا واقعا اعصاب میخواد این کار

الان ۱۴روزه توی مسافرتیم و با این اسپری فقط ۲شب یکی از بچه ها شب ادراری داشته

ولی عزیزم من از عوارض این دارو هیچی نمیدونم بهتره قبل از مصرف با دکتر صحبت کنید

مطمئنم خودت هم تو همین‌سن ازدواج کردی که شعورت رشد نکرده

من مجردم تو برو پوشک بچتو عوض کن، درضمن فحشی ک دادی خودتی . بای بای 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
نه بااینکه خیلی اذیت میشیم و من از استرس اینکه جیش نکنه وقتایی ک پیشمه یا سفر میبرم خداشاهده تا صبح ...

استرسش باید درمان بشه ی اسپری برای شب ادراری هست اونو بخر سفر میرین تو سوراخای بینیش یک پاف بزن دیگه جیش نمیکنه ولی فقط تو همون سفر. مداوم استفادهدنکن

همتا اسم خـودمه♥

موهای بدنشو که بنظرم با پودر مو بر براش بردار که درد نداشته باشه

بعد دیگه واسه شب ادراریشم خب سفره یه بار مصرف بنداز زیرش که نجس نکنه رخت خوابارو

جثه کوچیکی داره برادر زادتون؟؟