2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی درصدم باورش ندارم ولی خب ادم کنجکاو میشه فقط ب شکم نباید دست زد؟؟اخه اون ماه گرفتگی

منم اعتقاد ندارم اخه شما یجوری ترسیدی دیگه گفتم ب شکمت دست نزن..وگرنه خودم اطلاع دقیق ندارم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
وای من از صبح تاالان ده بار دست به جام زدم خاروندم.به شکمم نه البته

منم واسه همین کنجکاوم ک ادم بخودش دست نزنه یا شکمش اخه مگ میشه ادم ب خودش دست نزنه خخخخ

هنوز شروع نشده ۸ و ۴۰

شکمت خارید دست به شکمت نزار ،من همیشه دم غروبا تا شب بیرون میرفتم همیشه هم چشمم به ماه میخورد امکان نداشت شکمم نخاره میدونستم ولی ناخودآگاه شکممو میخاروندم ،از قدیم گفته بودن ماه گرفتگی میشه و رو صورت بچه میوفته ولی من میگفتم خرافاته،پسرم پشت گردنش ماه گرفتگی افتاد و یه کوچولو روی چشمش که مثل یه هاله قرمز بود ،الان هفت ماهشه و بزرگتر که میشه کمرنگ شد و الان محو شده رو چشمش(پشت پلک سمت چپ) خداروشکر ،پوست کش اومد و محو شد ولی بدو تولد انگار ضربه خورده بود و ترسیدم دکتر گفت از بدو تولد رو چشم بچت بود و ما بهش میگیم بوسه ی فرشته،خلاصه چشمش رفع شد ولی پشت گردنش داره ،سعی کن اگه مجبوری بری بیرون آسمون رو نگاه نکنی و دستتو رو شکمت نزاری گلم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید

البته بچم تو اکثر سونوها صورتش رو به داخل و کمر و پشتش به سمت شکمم بود (البته که بچه میچرخه)،ولی قشنگ کامل پشت گردنش ماه گرفتگیه،راجب خورشید گرفتگی نمیدونم گلم ،ولی دست به شکمت نزن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید