2777
2789
عنوان

خاله نامزدم بهم زنگ زد و گفت من از لحظات خصوصیتون خبر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 77 پست
ببیناگه حرفات واقعی باشن،با اینا بمونی و مدارا کنی خیلی خیلی احمقی!

واقعی 

کلیم ازش شات پیامای بد دلی و اذیتاشو دارم 

به وکیل نشون دادم گفت زود میتونی طلاق بگیری و‌کل مهریه هم بگیری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐 چه ادمای سمی هستن عزیزم کاش شما که چادری با یه خونواده مثل خودت وصلت میکردی اینجوری اذیتت میکنن گلم حق داری ناراحت بشی 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

یا پیغمبر 

چه بی‌فرهنگ..... اسی فقط فراررررررززز

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید
واقعی کلیم ازش شات پیامای بد دلی و اذیتاشو دارم به وکیل نشون دادم گفت زود میتونی طلاق بگیری و‌کل مهر ...

توروخدا منطقی پیش برو فقط

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

فقط فرار کن 😳

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
و خانواده اش دخالت میکنن و دهن بینه

من برادر شوهرم چنین حرفی بزته شوهرم با ماشین از روش رد میشه تازه بی خیالم هست

خیلی روابطشون کثافت کاری و عجیبه به همه چیز کار دارن از همین الان لجبازی میکنن

من حاضرم امضا بزنم این زندگی زندگی نمیشه با این اقا ادامه بده سیاه بخت و افسرده میشه

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

واییییییییییییییییییی زودتر خودتو خلاص کن بعضیا فقط به ننشون گزارش میرسونن این علاوه بر ننه به کل خاندان آمار میده 

همچین مرده خاله زنک و بی عقلی اصلا مناسب نیس حیف اون همه جهیزیه و حجاب و هرچیز دیگه که بخوای ببری با اینا داغون کنی قوم یاجوج ماجوج

مگه چجور رفتار کردی که گفتن بهت روانی؟

از فردای عقد خیلی اذیتم کرد دو هفته بعد عقد گفتم نمیخوام کلی گریه کردم و ازش میترسیدم 

گفتم به شرط اینکه بریم مشاوره ادامه میدم. مامانش زورش اومد پسرشو بردم مشاور بهم گفت روانی 

آخرم مشاور گفت زودتر جداشو رفتن تهدیدش کردن بدبخت زنگ رد گریه زاری که بهشون فرصت بده