عقاید یعنی چی رسیدن به خودت ن ارایش روتین پوستی و استفاده از کرم ها واسه زیبایی بهتر پوستت
ارابش زیاد خودش پوست رو داغون میکنه.اگه ادم فقط ضداقتاب رو بصورت روتبن بزنه وشوینده ش مناسب باشه بعد یمدت واقعا اعتماد بنفس داره . من دانشجو بودم محال بود بدون ارایش مفصل بیرون برم.خودمو زشت میدیدم
الان که ۳۸ سالمه. اذایشم یه ضدافتاب و رژ لبه. ابرسان وشوینده هم روتینمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آرایش میکنم گاهی زیاد گاهی کم استارتر که خزعبلاتش رو تاپیک کرده اما شما هم منطقی حرف نمیزنی هرکسی ...
درسته که هرکس آرایش میکنه برای خوشایند بقیه نیست ولی کسی که هر دفعه تا سر کوچه میخواد بره دو ساعت میشینه آرایش میکنه قطعا اعتماد به نفس نداره و برای بقیه آرایش میکنه
بعدا وقتی سنشون بره بالا میشه مثل پوست مادرم و دیگه درمان پذیر نیستت
ضدافتاب نزدن حتما.من اصلا کانسیلر وکرم پودر وپنکیک اینا نمیخرم که تو خونه نباشه. چون اگه باشه ممکنه بزنم. میخام صورتم جوون بمونه وبنظرم تو ۳۸سالگی خوب و زیبام. با اینکه تو دوران ۲۰ سالگی از کرم پودر انقد جوش داشتم که چمدیم بار لیزر و سالسیژن رفتم.
من آرایش میکنم گاهی زیاد گاهی کم استارتر که خزعبلاتش رو تاپیک کرده اما شما هم منطقی حرف نمیزنی هرکسی ...
من دلایل خودم گفتم اتفاقا اصلا منظوزم این نیست که کسی آرایش میکن برای دیگرانه. خواهر خودم آرایش میکنه و مثل خودشما حس خوب میگیره ولی من با آرایش حس خوب نمیگیرم
خیلی حرفت زشت بود ببین وقتی پوست سالمه چرا باید ارایش بکنم مهم پوست سالمه و هیچ ربطی به بهداشت نداره و درواقع ارایش کردن زیاد بهداشت رو زیر سوال میبره !من با بعضیا کار ندارم ولی همه ی ماهایی که ارایش زیاد نمیکنیم دلیل نیست پولش نباشه یا حوصلش