2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من تا 4 روز تب داشتم 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
بیشتر ببینید

اره دوهفته درگیرش میشی ما ایندفعه شربت گیاهی آوردیم خوب بود دم نوش آویشن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخ آخ والا پدر منم در اومد تا خوب شدم اصلا یه مریضی مضخرفیه عید رو که کلا کوفتم کرد

مامریض نبودیم رفتیم خونه خواهرشوهرم بچه هاش داشتن بنده خدادیگه اومدیم از بچه ها مراقبت کنیم خوب بشن نه تنها اونا خوب نشدن وبدترشدن بلکه منوبچم ودوتاخواهرشوهرامم که مراقبت میکردیم الان درگیریم شدید یکی نیس ازمون مراقبت کنه مردیم از سرفه

۲۴ساعت درحال خوردن دمنوش وابجوش وداروهستیم سوپ ومایعات تخم مرغ ابپز فقط سفیده و...

اره فقط همین تا دوره اش تموم بشه دوبار بری دکتر زیر سرم وامپول تا خوب بشی هییییی گیری کردیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره فقط همین تا دوره اش تموم بشه دوبار بری دکتر زیر سرم وامپول تا خوب بشی هییییی گیری کردیم

پس این دوره لعنتیش کی تموم میشه ، از بیست و یکم گلودرد دارم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

پس این دوره لعنتیش کی تموم میشه ، از بیست و یکم گلودرد دارم

تموم میشه عزیزم ولی دوره داره دوبار دکتر باید بری من وپسرم شوهرم گرفتیم هر کدوم دوسه دور دکتر دمنوش و شربت گیاهی و سوپ ومیوه می‌خوردیم تا خوب شدیم