2777
2789

نخندین بخدا جذاب بودم خوشگل نبودم ولی خب

الان هیچی مثل پیرزنا شدم اون دوران دلبری میکردم اینقدر الان چی

اصلا چند وقته درگیر گذشته شدم دوست دارم برگردم به همون دوران میلم به زندگیم داره میره انگار بعضی وقتها با خودم میگم کاش مثلا بر میگشتیم به همون دوران نامزدی و دوستی یا اون دوران که زندگیمون گرمتر بود

احساس میکنم شوهرم قراره میلش از دست بده مخصوصا الان که داره سنم میره بالاتر اون بیشتر تو چشمه 

یه حسی دارم انگار مثل یک چیز تکراریم که به وجودش عادت کرده به خودم میرسم باز ولی حس میکنم تغییر اساسی نیازه موهامم مشکی مشکی کردم 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همراه شما ،همسرتون هم تغییر کرده هم از لحاظ جسمی هم روانی.قطعا ایشون هم الان مثل زمان ۲۰ سالگیشون نی ...

دلم میخواد زندگیم گرمتر شه

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
خدایی مشکلو

اینقدر مشکل دارم ولی اینم یکیشه دیگه 

بیشتر ببینید
یکی از دلایلی که دوست دارم با همسر آیندم اختلاف سنی قابل توجه داشته باشم همینه که هیچوقت اون بهتر به ...

من ۶ سال ازش کوچیکترم

بیشتر ببینید
یکی از دلایلی که دوست دارم با همسر آیندم اختلاف سنی قابل توجه داشته باشم همینه که هیچوقت اون بهتر به ...

ما۱۵سال اختلاف سنی داریم اون بزرگترها

باور کن از من جوون تر میزنه🤣🫤

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

ما از همون روز اولی که نامزد کردیم همه گفتن حیف شد حیف شد دل من رو سوزوندن 

نگاه بداخلاقیش و ذاتش نکردن 

بیشتر ببینید
رابطمون تو این ۹ماه بعد زایمان شده ماهی یکی دو باراونم که خیلی بی کیفیتنه من میلشو دارم نه اون ،

درست میشه نگران نباش برای ما که درست شد

بعد زایمان همینه اصلا همه چیز بهم میریزه بچه یکم بزرگتر شه بهتر میشه 

بیشتر ببینید
ما۱۵سال اختلاف سنی داریم اون بزرگترهاباور کن از من جوون تر میزنه🤣🫤

ای بابا😂

من خودم قیافم یه جوریه که بیشتر از سنم نشون میدم و خیلی به این موضوع حساسم شوهرم از خودم بهتر نباشه 

آخرش با یه میمون ازدواج میکنم خیالم راحت باشه کاملا😂 من به شدت حسود و دل نازکم اون بهتر باشه سکته میکنم 

ما از همون روز اولی که نامزد کردیم همه گفتن حیف شد حیف شد دل من رو سوزوندن نگاه بداخلاقیش و ذاتش نکر ...

مشکل همینه دیگه مردم ظاهربینن یکم هم اغراق میکنند انتظارات از خانما غیر معقوله هر کی بتونه یه نیش میزنه من همین الانش خستم از این حرفا نمی‌خوام بعد از این هم درگیر باشم