2777
2789

من سراغ چه مهارتی برم میتونم به درآمد برسم؟

لطفاً راهنماییم کنید 

من خودم به اینا فکر میکنم:

طراحی گرافیک 

طراحی سایت 

رنگ و مش 

تکنسین داروخانه 

راستش مشکل اینجاست که من باید یکبار انتخاب کنم یکبار یاد بگیرم و بتونم وارد بازار کار بشم 

به خاطر مشکلات مالی نمیتونم بگم اگر این نشد میرم سراغ اون یکی 

واقعاً نیاز دارم حداقل تو یک سال وارد بازار کار بشم 

اگر خودتون هم ایده ای دارین راهنماییم کنید

ممنونم

این کاربری دومم هست 

تکنسین داروخونه که زیاد پول توش نیس چون میری کاراموزی بعدم که بگیرنت در حد قانون کار پول میدن.

طراحی سایت و گرافیک بهتره 

رنگ و مشم بستگی به منطقه زندگیتون داره که ادمای قرتی و خرج کنی باشن یانه!!! مثلا اینجا هر رنگ و لایتی رو ۷ هشت تومن درمیاد منتها خیلی کم پیش میاد کسی بره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکنسین داروخونه که زیاد پول توش نیس چون میری کاراموزی بعدم که بگیرنت در حد قانون کار پول میدن.طراحی ...

یعنی با طراحی گرافیک هم میتونم کار پیدا کنم؟

خیلی ها میگن پول توش نیست😕

طراحی سایت هم یه مسیر طولانی و سختی داره 

من خیلی می‌ترسم خرج کنم نتیجه نبینم 

تازه برای اینکه پول دوره دیدن در بیارم باید اول برم سر یه کار دم دستی 

این کاربری دومم هست 

یعنی با طراحی گرافیک هم میتونم کار پیدا کنم؟خیلی ها میگن پول توش نیست😕طراحی سایت هم یه مسیر طولانی ...

با طراحیا که آره کلی زمان میبره بیشتر کاراشونم الان دست آقایونه و اکثریت سر کارن چطور بشه که جای یکی خالی شه مثلا شمارو استخدام کنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ برو تو کارای هنری مثلا مجسمه سازی ظروف سنگی و اینجور چیزا خرج بالایی هم نمیخواد مثلا چند تا قالب و موادش و همینا... در برابراش کلی سود میکنی 

خودمم فعلا تو فکر همین کارم گفتم اول کار دم دستی پیدا کنم بعد برم دنبال کار با سنگ مصنوعی چون هم کارش راحته هم زود به درامد میرسی بقیه چیزا بخوای بری کلی زمان میبره تا یاد بگیری و بخوای لستخدام شی یا سر ارایشگری مشتری جذب کنی و فلان