2777
2789
اکثرا خانواده هاشونم درب و داغونن

من یه مورد دیدم ک دختره خانواده خیلی خوبی داشت ولی خانوادش نمیدونستن خودشم تاچندسال نفهمیده بود و تو اون چندسال وحشتناک عاشق شده بود و خیلی اذیت شد طفلک

و متاسفانه خانواده پسره هم خیلی با پسرشون برای این دروغ همکاری کرده بودن 

چی بگم والا...

ینی میگم یکمیم از چشم اونا ببینیم.اونام لابد خیلی نادیده گرفته شدن خب بالاخره اونام آدمن.من نمیگم موجه و درسته میگم یذره هم بیایم از چشم اون نگاه کنیم.بالتخهر خدا به ما زنا هم نیاز مالی هم عاطفی هم مالی داده .ی زن تا کی وایسه ی نفر بیاد. تازه خیلیا ک دنبال پول و ماشین و خونه و عروسی و طلا هستن ولی این بنده خدا می‌گفت فقط دنبال کسی بودم ک شغل خوب و مناسب داشته باشه ن طلا ن خونه ن مهریه نمی‌خواستم فقط میخواستم زندگی کنم همین.ولی قسمتش این شد.خودشم وسطاش هی ناراحت میشد ولی خب اونم لابد چاره ای ندیده.نمیدونم منم ولی اگر بد و مکروهه پس چرا انقد بیوه و مطلقه داریم ک اینکارو میکنم پس لابد نیازشونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من یه مورد دیدم ک دختره خانواده خیلی خوبی داشت ولی خانوادش نمیدونستن خودشم تاچندسال نفهمیده بود و تو ...

عزیزم این طفلک واقعا گناهی نداشته 💔

ولی تو کار خانواده مرده موندم 🍃😶

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
ادما خوب بلدن خودشون را توجیه کنند

دیگ نمیدونم اون میگفت ولی خب دیگ.ادم چبدونه.شاید خود آدمم یروز جای اوت قرار بگیره نمیدونم الان همه میگن قضاوت نکن.منم بهش گفتم ناراحت نیستی زنش شاید بفهمه ناراحت شه گفت چرا میشم ول خب  چیکار کنم 

بعله درسته حرف شمااون آقا با خانوم باردار علنن از طریق کن خیانت میکرد ومنم اونموقع همش۱۷سالم بودیه ب ...

قربان شما... 

عزیزم مهم این هست که الان ماشالله آگاه شدبد 👍

و اگر صلاح می دونید کاری هم کنید چه بهتر... 

عزیزمی، نظر لطف شماست 🌹❤️

توجیهشون این بوده که زن مرده زن خوبی نیست و نمیخواد که تغییرم بکنه ولی دختره واقعا نابود شد

💔💔

دیگ نمیدونم اون میگفت ولی خب دیگ.ادم چبدونه.شاید خود آدمم یروز جای اوت قرار بگیره نمیدونم الان همه م ...

بله درسته ولی من خیلی از زنهایی را دیدم که خیانت شوهرشون را فهمیدند و خودکشی کردند

مساله فقط ناراحتی نیست خیانت دیدن ورای همه اینهاست

درسته شاید خدایی نکرده همه ما در اون موقعیت باشیم و همچین کاری کنیم اما در اون صورت ما هم کار اشتباهی انجام دادیم و احتمالا کار خودمون را توجیه کنیم مثل بقیه 

برعکسش بیشتره 

یعنی خانواده هم مخالفه و ناراضی 

چطور جلوشو بگیرن زندانیش کنند؟ بکشن؟ آدم بالغ اگه چیزی رو بخواد کسی نمیتونه جلوشو بگیره جز قانون که در این مورد قانون هم مخالفت و مجازاتی در نظر نداره

برعکسش بیشتره یعنی خانواده هم مخالفه و ناراضی چطور جلوشو بگیرن زندانیش کنند؟ بکشن؟ آدم بالغ اگه چیزی ...

آره اینم هست 👍 و نمیشه به همه تعمیم داد 

متاسفانه توقع مردها بالاست مثلا مردی که طلاق گرفته یا سن بالاست میاد زن جوون و مجرد میگیره. خب این ط ...

امان از این توقعات بالای مردها 😶🍃

دخترعموم زنداداشم بود.وقتی ب داداشم خیانت کرد و با مرد زن دار رفت.بعد از چندوقت اونو از پسرعموم وزنعموم خواستگاری کرد.درحالیکه همسر و ی دختر داشت و زنداداش منم دوتا پسر داشت ک برادرم نگشون داشت...متاسفانه فک کردین شرط زنعمو و پسرعمو برای ازدواجشون چی بود؟بروخانومتو اول طلاق بده بعدش بیا دختر مارو بگیر

بله درسته ولی من خیلی از زنهایی را دیدم که خیانت شوهرشون را فهمیدند و خودکشی کردندمساله فقط ناراحتی ...

این خانوم میگفت چون من پدرم مستضعف بوو هیچکی قبول نمی‌کرد ن فامیل ن همسایه ن اونایی ک سنتی میومدن.میگفت منم چهره خیلی زیبایی نداشتم به هرحال  آدما باهم متفاوتن.شاید یکی بتونه کنار بیاد ولی شاید یکی نتونه.منم باهاش صحبت کردم ک آره برو با مجرد و اینا ولی این بنده خدا میگفت چاره ای ندارم کسیو ندارم میگفت عمو دارم دایی دارم ولی انگار غریبم هیکس کمکم نکرد.میگفت این اقام از محل کارم پیدا کردم.میگفت اولش محل ندادم ولی خب فکر کردم ک منم آدمم کی منو درک کرد فردا ک بشه چهل سالم حتی پیرمردان نگام نمیکنن.ولی بنظرم تو این ازدواج نکردن این چیزا دیگ عادی بشه کم کم.ینی کم کم دخترا مجبورن اینو بپذیرن چون من خیلیییی میبینم

دخترعموم زنداداشم بود.وقتی ب داداشم خیانت کرد و با مرد زن دار رفت.بعد از چندوقت اونو از پسرعموم وزنع ...

🥀💔🍃